avocat de divort

Unul dintre motivele pentru care divortul a ajuns sa fie un cosmar este si faptul ca uneori acesta creeaza panica, frica si de cele mai multe ori un suflet impietrit al persoanei, care devine incapabila de miscare, gandire, functionare sau reactie.

Poate ca te afli intr-o astfel de situatie si nu stii ce se va intampla cu voi, cu cei mici, cu lucrurile obtinute impreuna sau cu modul de viata. Este absolut normal ca frica de divort sa vina, insa nu trebuie sa fie cea mai grea experienta dintr-o viata.

avocat de divort
Sursa: contemporaryfamilies.org

Aplica aceste 3 tehnici incredibile atunci cand esti la inceputul procesului de divort

 1. Noteaza-ti toate lucrurile pe care le simti, de la frica, emotie, teama, spaima sau dezamagire. Aceste ganduri trebuie sa fie intr-un jurnal, in laptopul personal, intr-un mesaj pe telefonul inteligent sau intr-un iPad.Nu conteaza modul in care le scrieti, atat timp cat sa fie usor accesate in urmatoarele momente de impas.

  divort
  Sursa: media.avvosites.com
 2. Fii sincer cu tine insuti! Este o mare provocare sa fii sincer cu tine, sa iti infrunti ingrijoararea si sa te bazezi pe rational. Unele dintre cele mai mari temeri incluse se datoreaza lipsei de incredere in propria persoana, teama de esec, judecarea primita din partea familiei sau modul in care iti va afecta un divort echilibrul financiar.
  avocat de divort
  Sursa: kamletshepherd.com

  Poate ca iti este teama sa te muti din casa pe care ati construit-o impreuna sau poate ca nu vei avea parte de un divort scurt si legal, insa, orice premisa de reusita trebuie sa porneasca de la alegerea unui avocat specializat pe divorturi, capabil sa te ajuta in infruntarea temerilor tale.

  Cei mai multi avocati de divort in Cluj te vor ajuta sa nu fii singur intr-un astfel de proces, iar reusita sa fie una de comun acord.

  avocat de familie
  Sursa: schwalblegal.com

  Chiar daca ai unele temeri legate de programul de vizita al copiilor, de modul in care acestia se vor adapta cu greu la noile situatii sau la modul in care vei ajunge sa pierzi afectiunea primita de la ei, nu trebuie sa cazi pe campul de batalie fara un sprijin.

  Cel mai bun prieten care sa militeze pentru aceasta situatie este un avocat de divort cu experienta, care iti va oferi raspunsuri la ceea ce doresti sa obtii in timpul si dupa finalizarea procesului de divort.

  avocat de divort in cluj
  Sursa: expertbeacon.com
 3. Si … acum vine partea care implica ceva munca intelectuala, dar este cea mai buna varianta dintre toate: pentru fiecare frica descrisa mai sus in jurnal, cauta cate o solutie reala.Pasii acestia iti vor arata balanta si modul in care poti sa analizezi adevarul. Trebuie sa ai puterea sa bati orice fiara si sa te calmezi, oricat de stresat ai fi intr-un astfel de impas.
  avocat de divort
  Sursa: expatliving.sg

  Un exemplu concret iti pot oferi in randurile ce urmeaza

Frica cea mai mare a mea: trebuie sa ma mut din caminul conjugal, caminul pe care il stiu de mai bine de 10 ani.

Solutia regasita si optima: daca vreau sa raman aici, trebuie sa ma consult cu avocatul meu de divort pentru a vedea care sunt cele mai bune optiuni ale mele pentru a ramane aici. De aceea, voi analiza bugetul pe care il am pentru a fi posibil acest lucru.

Desigur ca am si alte optiuni pentru o locuinta, insa, stiu ca persoana mea este locul in care am cele mai multe amintiri, emotii in inima, petreceri alaturi de copiii mei, pe care le pot memora oriunde voi fi. Trebuie sa fiu puternic si sa merg inainte, indiferent de raspunsuri. Voi gasi cea mai buna solutie.”

avocat de divort
Sursa: i.telegraph.co.uk

Asufel spus, frica si temerile de divort sunt un mod util de a invata o experienta de viata noua, care sa contracareze aceste sentimente reale, cu certitudinea ca nu va fi distractiv deloc. Dar, in cele din urma, aceste strategii de invatare, te vor ajuta la diminuarea stresului, incat sa gandesti clar, sa mergi inainte cu propria viata si sa regasesti calea pentru a fi fericit din nou.

 

Blogger: AnkeZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *