lake louise wallpapers

Hobby-ul defineste caracterul fiecaruia dintre noi si reprezinta o valenta innascuta in mai multe moduri decat ne putem imagina. Cu toate acestea, daca aruncam o privire in hobby-urile unice ale oamenilor celebri, putem observa o scurta incursiune in mintea lor. Unele dintre cele mai de personalitati au hobby-uri destul de surprinzatoare. De exemplu Ryan Gosling se bucura de tricotat in timpul liber la fel ca si Meryl Streep. David Beckam nu este renumit doar pentru jocurile cu mingea, ci si pentru petrecerile alaturi de camarazi precum Tom Cruise. Scriitorul Mark Twain a fost pasionat de moda si este responsabil pentru crearea bretelelor.

Unele dintre aceste hobby-uri sunt utile si sunt considerate intrumente importante de socializare, in timp ce altele sunt mai concentrate pe dezvoltarea personala si le permit persoanelor sa se relaxeze de stresul acumulat zi de zi. George W. Bush este un amator de pictura, indraznetul Richard Branson apeleaza la jocurile cu zmee in timpul liber, pe cand investitorul Warren Buffett joaca bridge online. Actorul John Green scrie carti in timpul sau liber, fiind un bun scriitor al povestilor pentru copii.

Printre alte hobby-uri ale vedetelor se numara si  gradinaritul, meditatia, lectura, plimbarile, tennis-ul, pasiunea pentru filme, privitul la televizor, care constituie si principalul hobby al romanilor. Multe dintre placerile noastre sunt cunoscute ca hobby-uri si de aceea ele trebuie fructificate, unele dintre ele pot sa creeeze avantaje atat pentru noi cat si pentru societate, daca le transformam in arta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *