Avand in vedere ca iarna si-a cam intrat in drepturi, e timpul sa iesim la putin distractie pe zapada. Si, ce activitati pot fi mai interesante pe timp de iarna decat partia pe pungi de nailon sau bulgareala in fata blocului? Ei bine, acestea sunt activitatile pe care le faceam inca de cand eram mici, dar, acum ca am crescut, putem alege alte activitati, la fel de distractive, prin intermediul carora ne putem amuza pe zapada.

Distractie pe zapada

Ski- skiatul este una din cele mai preferate activitati de iarna, fiind potrivita pentru familii. Foarte multi copii incep sa skieze inca de la o varsta destul de mica, insa instructorii de ski sustin ca varsta perfecta la care se poate incepe acest tip de sport este cea de 5 ani. De asemenea, in timpul acestei activitati se recomanda utilizarea unui echipament adecvat.

Sania- sania este intrumentul de baza ce descrie iarna. Poti iesi pe partie cu sania si vei descoperi ca o sa ai parte de distractie garantata. In plus, sania este un instrument ce poate fi utilizat de oricine, indiferent de varsta, fiind perfecta mai ales in cazul copiilor. Dar, daca tot am pomenit de partie, poti folosi o camera de cauciuc sau o sacosa de nailon, si vei avea parte de aceeasi distractie.

Patinatul este o activitate ce cere ceva mai multa pregatire, fiind destul de „alunecoasa” pentru incepatori. Insa, odata ce incepi sa te obisnuiesti cu ea, exista sanse foarte mari sa devii obsedat de patinat. Varsta ideala la care se pot incepe cursurile de patinat este de minim cinci ani. De asemenea, atunci cand mergi la patinat, asigura-te ca iei cu tine o casca, genunchere, cotiere si manusi speciale.

Snowboarding-ul este una din cele mai frumoase activitati de iarna. Spre deosebire de celelalte, snowboarding-ul este un sport destul de comun in randul adolescentilor, din moment ce acestia sunt mai entuziasmati de sporturile de iarna si au abilitatea de a incerca noi miscari. Cu toate acestea, trebuie purtate toate echipamentele de siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *