Acum doi ani, puteai sa te afli intr-o situatie in care sa nu-ti poti gasi de lucru cu adevarat. In ultimii doi ani, te-ai asigurat cu un job bine platit si te-ai dedicat lui 110 %, insa in final, ai parasit biroul simtindu-te doar neimplinit si golit de toate motivatia pe care o aveai pana atunci.

Cu sase luni in urma, ai fi putut fi singura si inca asteptandu-l pe „Fat-Frumos”. In cursul ultimelor catorva luni bune, ti-ai ales un partener alaturi de care sa-ti petreci weekend-urile, insa in cele din urma, nu te-ai simtit altcumva decat nemultumit de conexiunea pe care voi doi ati impartasit-o pentru cateva luni bune.

A renunta la un job nesatisfacator sau la o relatie nu inseamna ca vei esua. De fapt, ar putea insemna exact opusul. Actiunea de a renunta la ceva este definita drept un act de eliberare a cuiva dintr-o obligatie, sarcina sau dintr-o pedeapsa.

Si ce daca ne gandim la a renunta la un job ca la a ne elibera pe noi insine din obligatia de a ne simti nefericiti din ceasul in care mergem la munca si pana in ceasul in care iesim de la munca? Si ce daca ne-am decis sa renuntam la o relatie moarta in schimbul obtinerii uneia sanatoase si satisfacatoare?

A renunta la o oarecare responsabilitate aleasa printr-o decizie anterioara este o modalitate sanatoasa de a a ne dezvolta, de a invata si de a avea parte de succes in cele din urma.

Pentru a ne concentra pe eforturile, relatiile si pe constientizarea de sine, mai intai de toate ar trebui sa ne incarcam bateriile cu cel mai bun combustibil. Daca rezervorul tau este doar pe jumatate plin, poate ca ar trebui sa il inlocuiesti pe cel vechi cu unul nou si sa il alimentezi doar cu un combustibil premium.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *