Daca al tau copil sau adolescent de acum nu te crede ca a folosi produse pe baza de tutun poate duce la grave circumstante mai departe in viata, daca nu crede ca se poate ajunge la cancer, atunci ia in considerare ideea de a-i arata in realitate cum se prezinta un corp sau mai bine zis niste organe ale unui corp omenesc care au fost supuse ani intregi sau doar luni viciului fumatului.

Afisarea de dovezi reale si infricosatoare ale expunerii la fumul de tigara si la fumatul activ poate face o impresie suficient de puternica tinerilor tai copii care nici pana acum nu s-au decis sa renunte la fumat.

O asemenea modalitate de a-i arata tanarului tau unde poate duce fumatul a facut pana acum posibila renuntarea la fumat a mii si milioane de persoane din intreaga lume pentru ca au putut vedea efectele nocive si chiar letale pe care le poate avea tutunul si fumatul in general asupra organelor corpului omenesc, cum ar fi asupra ficatului, plamanilor, si alaltor organe din corpul nostru.

Nu ramane indoiala ca aceasta expunere la rezultatele viciilor aduc un efect imens asupra oamenilor si transmit un mesaj puternic, atat de mare incat cei care vizualizeaza in realitate asemenea efecte asupra sanatatii sa renunte la finalul vizionarii sau macar sa fie determinati sa inceteze sau sa mai reduca numarul de tigari pe zi.

Companiile producatoare de tutun au portretizat mereu ideea de fumat intr-o forma frumoasa si sub ideea de eleganta si rafinament; acestea isi doresc ca ai lor clienri sa creada ca tigarile ii pot face mai populari, mai frumosi si mai inteligenti, dar si mai de succes decat semenii lor. Pana la urma, ce alta modalitate poate fi mai eficienta decat a arata clientilor si publicului ca o imagine de sine mai buna este de dorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *