un salon de masaj erotic de lux din sectorul 1 din Bucuresti

Atunci când îți dorești și simți că ai nevoie de relaxare la ce metodă apelezi? Povestea clasică este că omul modern are nevoie în egală măsură de relaxare de 5 stele pe cât de implicat este în munca pe care o face zi de zi. Acumulăm destul de multă tensiune, suntem destul de mult stresați și când nici în viața personală lucrurile nu stau tocmai pe roze avem un șah mat.

Unii motivează că a merge la un salon de masaj erotic de lux din sectorul 1 din Bucuresti este răsfățul de care au nevoie. Alții spun despre nevoia lor de a se destinde, de a învăța cum să abordeze diferit o femeie sau pur și simplu de dragul plăcerilor altfel.

Servicii de masaj pentru cei dezinhibați

Așa cum descoperim și în pagina oficială și anume MasajClub.com un salon de masaj erotic are ca scop relaxarea și se adresează celor dezinhibați din fire. Marea parte din serviciile de aici se adresează bărbaților, dar există și o excepție. Este vorba de masajul erotic adresat cuplurilor, moment în care atât el, cât și ea vor fi prezenți la ședință de masaj, masați de două maseuze, în același timp.

Astfel de servicii sunt desigur ieșite din tipare și nu oricine agreează metoda. Cu toate acestea, mulți au un crez în viață: think outside the box. Și chiar asta fac, în locul metodelor clasice, simple de relaxare de genul fii zen, folosește lavandă și alte mărunțișuri de acest tip. Masajul este în sine despre tehnici complexe care detensionează mușchii și relaxează tot corpul. De asemenea, nu este de omis nici elementul erotic din poveste. Desigur că orice bărbat se va simți măgulit și onorat să fie atins de mâinile pricepute ale unei maseuze.

Când, cum și cât costă

Pentru cei interesați de serviciile de masaj erotic trebuie spus că unul din cele mai bune saloanele de profil se află în capitală. Descoperă mai multe detalii în pagina oficială menționată. Pot fi alese masaje diverse, de la cele cu două sau trei maseuze și până la cele VIP; masaj realizat cu ulei de argan, cel cu duș asistat sunt alte câteva delicii aici.

Pentru cei care au mai trecut pragul acestui salon și își doresc să încerce ceva nou pot opta pentru extra timp. Adică de la 60 de minute pot prelungi ședința de masaj la 90 de minute. Există posibilitatea de a solicita ca masajul erotic să aibă loc la hotel. Tarifele practicate sunt ușor diferite în funcție de durată, locație și tip de masaj. Cu toate acestea sunt prețuri mulțumitoare.

Alungă depresia

Masajul este o revigorare pentru întregul organism. Așadar dacă ești încolțit de depresie, anxietate, de stări de oboseală constantă și simți că nu mai ai chef de nimic încearcă acest tip de relaxare. Îți vei reveni în simțiri, îți vor fi activate plăcerile de care poate ai uitat. Ai încerca?

Contact: contact@masajclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *