stailer

Dacă și tu ești genul care își caută calea mai rapidă de a se programa la salon atunci trebuie musai să încerci Stailer. Nu îți mai place să stai la cozi infernale, să aștepți, nu îți place să mai faci clasic unele lucruri. Să plătești întreținerea, să cumperi articole vestimentare sau de încălțăminte, mai toate le poți face online. Așadar de ce nu ai face online și programarea la salonul de înfrumusețare.

Chiar am nevoie?

Da, dacă nu vei dori să aștepți într-un salon până când, cine știe, își găsesc timp și pentru tine. Ei bine nici nu este corect față de cei care s-au programat să fie și ei decalați doar pentru că vine un client și solicită imediat aceleași servicii.

Ai nevoie de o programare la salonul de înfrumusețare, la fel cum ai nevoie de programare la medic, la orice cabinet. Poate că ai observat și că cei care fac online programarea au prioritate. Până la urmă este și de înțeles de ce – pentru că aceștia reușesc să facă totul mai rapid, în timp util și deci primul venit, primul servit. Imaginează-ți că a suna să faci asta durează mai mult și capacitatea umană fizică de a programa este mai mică desigur. Adică o recepționeră nu are viteza necesară pentru a realiza programările. Online-ul este mai sigur.

Cu Stailer îți optimizezi timpul

Parcă o zi nu îți ajunge pentru toate câte ți-ai dori să faci. Nu îți mai ajunge timpul pentru nimic și parcă nu merită să te preocupi de mici lucruri. De ce să îți mai preocupi mintea cu a te sincroniza cu programnul ta și al salonului pentru a reuși să intri în contact cu echipa pentru o programare?

Dacă sună interesant cum funcționează Stailer citeste aici alte detalii.

Cum pot folosi această platformă

Mai simplu de atât nici că se poate. Concret, intri pe site și selectezi aspectele de interes pentru tine, respectiv ziua și ora programării, locația ta și tipul de serviciu dorit. Îți va fi afișată lista de saloane cu disponibilitate pentru tine. Poți alege în funcție de considerentele tale, fie că este vorba de timp sau de buget.

Fiecare salon înscris aici are toate detaliile de interes pentru fiecare client, respectiv cât ar dura o ședință, o sesiune de tuns, cosmetică sau ce alegi tu, cât te costă, dar și cum să ajungi acolo. În plus, ai și recenziile celor care au mai trecut pragul unei locații de acest gen, așadar un motiv în plus să fii sau nu convins de alegere.

Și cu toate acestea nu te costă nimic. Nimic în plus să folosești această platformă, nimic în plus să îți faci programarea online. Poți accesa nelimitat pagina, poți programa pe toată lumea, oricând, de oriunde ai fi. Nu ai nevoie să confirmi telefonic o programare sau să o anulezi. Totul faci online sau direct din cont, dacă decizi să îți creezi unul.

Contact : support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.