oglinda baie

Pentru cei care se afla in cautarea unor idei proaspete pentru renovarea baii, este util sa stie ca, desi baia este cea mai mica camera din casa, este cea mai sigura de renovat, cea mai ampla versiune de a simti confortul dorit. Pentru un efect vintage, de prefera oglinzi pentru baie clasice si vintage, considerate unele dintre cele mai in teoglindandinta idei. De altfel, o multime de picturi de mana se prefera, pentru un plus artistic.

Cat de mare este spatiul din baie?

In functie de spatiul din baie, poti sa te gandesti la accesorii, la piese de mobilier care sa se potriveasca incaperii. Un dus, vasul de toaleta, un mic dulapior, dar si un calorifer vertical se potrivesc in cele mai multe cazuri.

De altfel, in loc sa pui o multime de produse de baie precum prosoape, creme si sampoane pe colturile cazii de baie, poti opta pentru o scara handmade, in care sa iti depozitezi lucrurile. Cele mai multe idei pentru amenajarea spatiului din baie sunt utile si practice si trebuie sa te ajue sa economisesti spatiu, sa te simti confortabil de fiacare data cand pasesti si sa ai grija ca ceea ce pui in baie nu se supun uzurii fizice.

De exemplu, gasesti o multime de accesorii de baie de lux de la homeX, incepand de la dispensere de sapun lichid, la etajere, carafa si bol de baie, dulapioare din lemn, accesorii si covorase de baie, oglinzi, sticle pentru polite si etajere, dar si o multime de alte elemente care vrei sa le pui in baie.

Baia trebuie sa fie functionabila

covoras baieFunctionabilitatea este cheia pentru o baie perfecta, mica si ergonomica. Camerele mici precum baile pot fi cu usurinta locuri de refugii, incat a adauga putin design si elemente apropiate poate da randament. Nu adauga obiecte pe ici-colo si nici nu le tine in baie daca nu au nici un scop util. Iar atunci cand intri in baie, fii sigur ca pasesti pe confort, ca nu iti este rece la picioare si ai pus o amprenta personala si pe acele covorase anti-alunecare in baie. Daca ai si copii mici, atunci ele nu trebuie sa iti lipseasca din baie. Ideal ar fi sa minimalizezi coltul baii prin colectarea obiectelor personale.

Planificarea paletei de culori trebuie sa fie in concordanta cu ceea ce baia reprezinta, cum se simt membrii familiei in ea, dar sa fie si placuta ochiului, ceea ce inseamna ca texturile materialelor si paleta de culori trebuie sa fie in tonalitati neutre, si asta, pentru a adauga creativitate si personalizare. Tine minte: nuantele de alb sunt mereu asociate cu definitia curateniei, iar daca optezi pentru aceasta nuanta, baia trebuie sa fie curata ca lacrima.

 

Blogger: Ankez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *