pictura pe numere pictorul fericit

Picturile pe numere sunt din ce în ce mai îndrăgite în ultima perioadă. După cum bine știm, este o activitate menită să ne aducă un strop de culoare și fericire în sufletele și casele noastre. Este apreciată și pentru faptul că nu trebuie să ai talent în artă ca să poți picta un astfel de tablou. Ai mână liberă să alegi tema pe care o vrei, ce culori îți plac mai mult, poți de asemenea să îți redecorezi pereții din casa ta și poate deveni un hobby atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Astfel de picturi pe numere vin cu multe beneficii pentru noi, iar Pictorul Fericit vine în permanență cu noutăți atât în modele de picturi, cât și privind gama de accesorii pentru pictat.

Olaf pentru cei mici și Winter Vibes pentru cei mari

Dacă vei accesa magazinul online Pictorul Fericit, vei vedea foarte multe modele și teme de picturi care efectiv îți vor fura ochii și nu vei ști pe care să o alegi.

Cei mici se pot bucura de pictura pe numere Olaf, reprezentantul zăpezilor. O pictură ușor de realizat, plină de veselie și de culoare pe care cei mici o vor adora. În plus, vor ști că indiferent de sezon, Olaf poate deveni cel mai bun prieten a lor, pentru că nu se va topi. După ce pictura pe numere este finalizată, poate fi expusă în camera copilului.

Winter Vibes este o pictură pe numere adresată în special adulților. Majoritatea visează la o căbănuță, în vârf de munte, acolo unde natura și viețuitoarele pădurilor se întâlnesc. Dincolo de zgomotul urban, toți visează la o oază de liniște în natură. Și unde este cel mai potrivit dacă nu în creierul munților? Winter Vibes poate deveni proiectul adulților. O pictură de sezon ce poate aduce magie în îndeplinirea viselor.

La rubrica de Crăciun 2021 vei putea găsi mai multe picturi pe numere care cu siguranță îți vor plăcea.

Însă, temele sunt mult mai numeroase la Pictorul Fericit. Poți alege picturile pentru el/ea, orașe, clădiri, păsări, animale, peisaje, flori, religioase, picturi celebre și multe altele. În plus, pe pagina pictorulfericit.ro ai toate detaliile necesare despre cum poți realiza o pictură corect. De asemenea, citeste si acest articol pentru mai multe informații.

Materiale de pictură, pânze, culori, pensule

Pictatul pe numere poate deveni activitatea ta principală în acest sezon și asta pentru că temperaturile scăzute nu ne fac decât să ne cuibărim în confortul casei. Și pentru că iarna este lungă, vei avea nevoie de activități pentru tine și familia ta pentru a nu vă plictisi.

Pictorul Fericit îți va deveni partener de încredere. Vei găsi aici tot ce ai nevoie pentru această activitate. Vei găsi accesorii nenumărate, toate de o calitate excelentă, gata să realizezi picturi demne de pus în ramă. Prețurile de asemenea sunt accesibile pentru orice buzunar.

Mai multe detalii în pagina oficială.

Date de contact: 

Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2

contact@pictorulfericit.ro 

0754 459 540

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *