AlphaSeo.ro

Despre optimizare s-a tot scris si povestit, este deja un concept cunoscut, mai ales in randul celor care isi doresc promovare eficienta a site-ului detinut. Desigur ca pentru eficienta cunoscuta este necesara o companie sustinuta  pe termen lung. Iata cum explica specialistii de la AlphaSeo.ro cei 5 pasi esentiali pentru optimizarea unui site.

Seo On Page si Off Page

Spun cei de la AlphaSeo.ro, un site are sanse sa ajunga in primele pozitii, insa trebuie sa fie si de calitate, usor de folosit si navigat.

  • Cuvinte cheie relevante 

Primul pas este acela de a “rezuma” munca, ceea ce prezinta site-ul, in cateva cuvinte cheie. In functie de acestea publicul va cauta cu interes un specialist, atunci cand va fi nevoie.

Cuvintele alese pot fi simple sau lungi, insa ce este mai important se refera de fapt la cat sunt de relevante. Cat de frustrant este sa directionezi un utilizator catre un site si in cele din urma acesta sa nu gasesca ce il intereseaza?!

  • Site Responsive 

La modul in care se identifica acum utilizatorii si stilul lor de a cauta informatii si servicii ne dam seama ca de pe telefonul mobil au loc cele mai multe cautari. Prin urmare, aici este si traficul de care poate beneficia site-ul tau, daca stii cum sa profiti de acest lucru.

Optimizarea site-ului pentru ca acesta sa raspunda corespunzator functiilor indiferent de unde este accesat, laptop, telefon, tableta etc. inseamna tot atat de multe sanse ca site-ul detinut sa castige mai mult trafic organic. Desigur, si in acest caz va conta si timpul de incarcare al acestuia, la accesare.

  • Continut de calitate 

Cei de la AlphaSeo.ro recomanda ca partea de continut sa fie una calitativa. Asta se traduce prin continut interesant, util pentru cei care ajung pe site-ul tau, unic si atractiv. Ai numeroase optiuni prin care poti  face asta.

O alta recomandare tine de evitarea unei aglomerari de cuvinte cheie. Acestea trebuie sa se integreze in text in mod natural. Google penalizeaza o abatere de la aceasta regula a calitatii.

  • Social Media 

Nu se poate nega impactul pe care il au retelele sociale la ora actuala. Asadar, diferite platforme de profil au potential in a deveni sursa de promovare. Si aici partea de content este una importanta, ce se supune unor reguli aparte.

Aici potentialul de a aduce trafic catre site-ul tau este de asemenea unul mare ce nu trebuie ignorat. Atentie insa, nu este atat de usor pe cat pare, astfel ca este indicat a se alege o persoana care sa se ocupe exclusiv cu aceste tipuri de conturi.

  • Expunere in presa 

Nu doar ca faci brand awarness, dar poti obtine si linkuri de calitate optand pentru aceasta varianta. Asta inseamna trafic de calitate dobandit. Poate fi vorba de linkuri atat do follow, cat si  no follow. Desi cele do follow sunt mai bune sa spunem, nici varianta celalta nu este de omis – atat timp cat trimite catre site-ul tau vizitatori, prea putin mai conteaza daca este vorba de do sau no follow.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *