In ciuda devotamentului utilizatorilor pentru programul de mail al Microsoft, clientul de mail ce este prezent odata cu Windows, de pe la mijlocul anilor 90, astazi intalnim din ce in ce mai multi clienti de mail diferiti ce pot fi folosite cu succes. In era digitala care ne inconjoara, clientii de mail pentru desktop sunt absolut necesari. In continuare vorbim astfel despre cativa din cei mai buni clienti de mail pentru desktop, atat pentru sistemul de operare Windows cat si pentru OS X.

Unibox (pentru Mac OS X/ 10 dolari)

unibox

Unibox este o alternativa prietenoasa a Outlook-ului, pentru Mac. Asa dupa cum veti observa imediat dupa ce il veti instala, Unibox va oferi in partea stanga conversatiile si in partea dreapta, mesajele selecta.

Desi Unibox nu are o adresa de sine statatoare, softul utilizeaza un protocol standard IMAP, permitand astfel acces la Gmail, iCloud, Outlook.com, Live.com, Yahoo si alte hosturi populare. Alte optiuni sunt standard cum ar fi abilitatra de a adauga in cosul de gunoi si arhivarea mesajelor individuale, alaturi de optiuni pentru trimiterea mai departe. Oricum, softul se remarca prin interfata exceptional de curata si design exemplu.

Postbox (pentru Windows si Mac OS X – 10 dolari)

postbox

Ca alternativa ieftina la clientul de mail de la Apple, Postbox ofera functionalitati similare. Spre deosebire de Mail insa, aplicatia este dotata cu posibilitatea de a converti mesaje Postbox in note Evernote si ofera chiar posibilitatea distribuirii de continut prin intermediul Facebook, Twitter si alte retele populare de socializare. Utilizatorii pot lega contul lor cu cel de Dropbox si pot folosi tag-uri create in Gmail. Este un client industrial, potrivit atat pentru adaugarea contactelor de LinkedIn sau Facebook intr-o singur alocatie.

Tu ce client alternativ de mail folosesti? Impartaseste cu noi optiunile tale si mai mult decat atat, spune-ne si motivele pentru care preferi un anumit client de mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *