europav.ro

Fiecare dintre noi isi doreste ca locuinta sa fie o oaza de relaxare, un refugiu in care sa te poti destinde dupa o zi de munca si in care sa petreci timpul alaturi de familie si cei dragi intr-un mod placut. Pentru a obtine in acest lucru trebuie avut in vedere aspectul estetic – casa si gradina trebuie decorate si amenajate corespunzator. Plantele si florile nu trebuie sa lipseasca, iar pentru protejarea si prezentarea lor intr-un mod cat mai eficient si placut devin absolut necesare acele jardiniere potrivite.

Indiferent ca este vorba de flori, plante verzi sau diverse alte plante decorative, acestea ofera un cu totul alt aspect unui spatiu. Astfel, in cadrul terasei, curtii, gradinii sau chiar a foisorului sunt mai mult decat indicate jardinierele, care completeaza cadrul si infrumuseteaza intreaga imagine a casei.

Amenajarea curtii si gradinii cu alei serpuite, pavate sau betonate, cu ronduri de flori si plante diverse, completata cu jardiniere care imprejmuiesc terasa, foisorul si casa, creeaza aspectul de primitor, de natural, de frumos.

Rezistenta materialelor primeaza in ceea ce priveste alegerea jardinierelor potrivite. Amenajarea curtii si gradinii are – spre exemplu – in vedere in principiu doua tipuri de materiale: pavele sau beton. Pavelele prezinta multiple avantaje pe partea de rezistenta, mobilitate, posibilitate de reorganizare si pe parte estetica. Jardinierele necesita de asemenea o atentie sporita si astfel optiunea cea mai buna devine cea pentru jardiniere realizate din beton omogenizat si compact. Astfel de jardiniere sunt deosebit de rezistente la cicluri repetate de inghet-dezghet si diferente de temperatura, fiind cea mai potrivita alegere pentru exterior.

In acest fel, conceperea de alei inflorate sau cu plante decorative devine o misiune dusa la indeplinire mult mai usor. Formele si culorile ce pot fi alese pentru jardiniere sunt diferite, asortandu-se astfel perfect cu balcoane, terase sau curti.

Optandu-se pentru astfel de elemente decorative, orice proprietar de casa la curte va reusi sa isi amenajeze acea oaza de relaxare cautata. O curte poate fi astfel amenajata exact in stilul dorit, conferind personalitate intregii case. Pavelele formeaza alei si imprejmuiesc curtea intr-un stil specific, iar rondurile de plante si jardinierele cu flori completeaza aspectul de natural, relaxant. Fie ca se doreste un aer elegant, sau o completare la aspectul rustic, jardinierele sunt o alegere potrivita de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *