Lumia-520Traim intr-o lume a tehnologiei, a telefoanelor din ce in ce mai complexe. V-ati gandit vreodata la care sunt cele mai importante functii ale unui smartphone, fie el chiar si cel mai slab si mai ifetin? Daca nu, le veti gasi categoric in randurile urmatoare.

Prima aplicatie sau functie pe care trebuie sa o aiba orice smartphone este cea de radio. Bineinteles ca cele mai noi smartphone-uri permit ascultarea unui post de radio cu ajutorul internetului insa daca esti intr-o zona fara semnal, functia radio vine ca o completare. Astfel, poti asculta orice post de radio oricand si oriunde, fie ca ai sau nu acces la internet.

O alta aplicatie pe care ar trebui sa o aiba orice smartphone este un sistem de navigatie. Google Maps vine mereu cu destule surprize neplacute astfel incat o functie gps cu hartile locale ar fi foarte utila oricarui posesor de smartphone.

Functia de telecomanda pentru TV a inceput sa fie din nou integrata in softurile multor smartphone-uir. Cu setari usor de facut, poti transforma orice telefon intr-o veritabila telecomanda pentru televizorul tau, mai ales cand ti-ai pierdut telecomanda propriu zisa.

Butonul dedicat pentru accesarea camerei foto nu trebuia sa fie scos. Numai telefoanele cu windows phone mai pastreaza aceasta mica functie. Daca vezi ceva interesant si vrei sa fotografiezi imediat, butonul cu pricina iti vine in ajutor, permitandu-ti sa accesezi imediat camera foto sau video, fara necesitatea accesarii meniului telefonului.

Ultima insa nu cea din urma functie despre care vorbim este cea de LED flash sau lanterna. Candva erau amuzante telefoanele nokia cu lanterna si astazi tanjim dupa ea. In opinia mea, din dotarile unui smartphone nu ar trebui niciodata sa lipseasca led-ul, utilizat atat pentru a realiza fotografii cat si pentru a te orienta intr-un spatiu intunecos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *