download (2)Oricine are nevoie de web design. Ei bine, aproape oricine. Oricine cu un site are nevoie de web design dar de ce? Care este importanta web design-ului? Multi factori diferiti intra in joc cand vorbim de web design, incluzand aici conversiile, estetica, functionalitatea si SEO. Toate acestea sunt in legatura una cu alta. Din pacate, nu raspund foarte bine cand sunt „aruncate” la un loc.

Daca detii un site ce are toate aceste aspecte pe care le-am amintit si creste si devine un site de succe, categoric trebuie sa ai un webdesigner bun.

Design-ul site-ului tau e crucial in momentul in care doresti sa le oferi vizitatorilor exact ce vor. Sa angajezi un web designer sau o firma de web design e categori singura metoda prin care poti crea un site de succes.

Conversiile sunt punctul principal al oricarui site. Iti faci propriul site cu un scop. Depinde de tine ce scop vrei sa aiba. Daca site-ul tau e pura informatie, atunci scopul tau este de a puna la dispozitia utilizatorilor un mod rapid de a acea acces la acea informatie.

Daca site-ul tau vinde un produs, atunci scopul tau e sa faci vizitatorii sa cumpere.

Sa faci un site care sa arate dragut si atractiv, are legatura in mare parte cu estetica. Estetica este o componenta majora in web design, asa cum stim toti.

Nu in ultimul rand, amintim si de SEO. Trebuie sa ai grija sa creezi un design care sa nu interfereze cu toate metodele de optimizare SEO On Page a unui site.

Cand totul a fost spus si facut, nu iti mai ramane decat sa iti optimizezi site-ul proaspat, pentru web. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *