piatadeponturiro

Daca esti pasionat de pariuri, atunci cu siguranta ca iti vei dori sa te informezi cat mai bine pentru a juca responsabil si cu sanse de castig. Iata cateva aspecte utile despre biletul zilei:

  • Cauta agentii online ce ofera cote bune

Cotele unui eveniment sportive difera de la agentie la agentie. Nu neglija nici cea mai mica diferenta, pentru ca aceasta va conta mai ales cand vei avea mai multe meciuri pe un bilet, cu o miza mare.

Cauta online agentiile care ofera cotele bune, iar acest lucru implica un research simplu.

  • Taxe de plasare a unui bilet

Poate ca ai auzit ca sunt si agentii care taxeaza cu 5%, asta insemnand un procent din potentialul castig. Poate ca asta nu inseamna prea mult, dar nici nu iti convine sa platesti agentiei.

Astfel de cazuri sunt adesea intalnite la agentii de cartier.

  • Tine cont de bonusurile oferite

Din nou, este vorba de un research intrucat exista diferite bonusuri de care poti sa ai parte. Descopera spre exemplu pe Piatadeponturi.ro ofertele de acest gen de la diverse agentii, licentiate. Poti obtine un bonus de prima depunere, la primul bet sau un bonus de bun venit, fara sa faci nimic altceva.

Pentru ca sunt si multe tipuri de bonus, despre care trebuie sa citesti privind modul in care poti intra in posesia lui si sub ce termeni si conditii, vezi aici bonusuri casino online pe Piatadeponturi.ro.

  • Optiunea cash out

O astfel de optiune se refera la a inchide un pariu multiplu, pentru a lua o parte din potentialul castig. Este o sansa de a castiga poate mai putin, dar ceva la sigur. Nu toate agentiile ofera acest gen de optiune, asadar poate ca ar trebui sa faci o selectie si din acest punct de vedere.

Desigur ca mai important este poate sa joci realist. Daca vei compara spre exemplu un bilet de 200 cu unul de 20 este clar care este mai atractiv, insa de cate ori poti sa joci un asa bilet?

Este recomandat nici sa joci cote exagerat de mici pe un bilet. Mai degraba este indicat sa cauti pariuri cu sanse de reusita. Vei adapta asadar stilul de joc cu modul in care pariezi. La bilete cu mai multe selectii este clar ca obiectivul va fi acela de a castiga toate pariurile de pe bilet. La un pariu single de cote 2 obiectivul va fi acela de a castiga mai multe pariuri si astfel pe termen lung sa vina si profitul.

Pentru ca nu este de ajuns sa gasesti un pont biletul zilei castigator pariorii cu experienta spun ca este importanta analiza facuta pe fiecare pont. Te vei uita la oferta, pariu, dar trebuie si sa analizezi ce riscuri sunt, pentru ca la final pe bilet sa ai pariuri bune. Cu alte cuvinte, cauta ponturi care au si argumente sa se sustina.

Te poti inspira si din strategiile altora. Afla mai multe despre domeniu din cadrul platformelor special dedicate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *