Plusuri

-calitate foarte buna

-durata de viata lunga a bateriei

-ecran AMOLED bun

-difuzoare excelente

Minusuri

pret mare, specificatii medii

-selectia de aplicatii ramane in spatele Android si iOS

-doar 16 GB de spatiu de stocare intern

Durata de viata lunga a bateriei modelului Blackberry Z30 si sistemul de operare imbunatatit insa in ce priveste problemele companiei, este greu sa ii recomandam.

BlackBerry Z30 frontSa fim seriosi: daca la momentul de fata va ganditi serios la achizitionarea unui BlackBerry, fie nu ai fost atent la ce se aude pe la stiri in ultimii ani, fie esti un fan inrait, care se tine disperat de Torch in speranta ca intr-un final, compania va lansa ceva cu adevatat uimitor, in ce tine de smartphone-uri.

Daca esti in tabara din urma, vestea buna este ca Z30 este incontestabil, cel mai bun touchscreen Blackberry de pana acum, cu o durata de viata a bateriei foarte mare si cu un sistem de operare imbunatatit. Vestile nu prea bune sunt ca in ce priveste compania, ea a superit pierderi majore (4.4 miliarde de dolari mai exact).

BlackBerry schimba acum focusul, intrand in parteneriat cu producatorul de hardware Foxconn pentru a livra un dispozitiv mai slabut pentru Indonesia, anul acesta.

Acest plan a facut compania sa mai scoata in ultima vreme mai multe dispozitive ca plan al schimbarilor preconizate pentru 2014.

Cand ne uitam doar la telefon in sine, Blackberry Z30 are o durata de viata foarte buna a bateriei, insa nu stim cat de mult va continua sa evolueze compania.

Specificatiile sunt bune, insa nu atat de bune pentru ca telefonul sa se ia la tranta cu gigantii din domeniu. Are un ecran AMOLED care arata bine insa este de 720p in conditiile in care marea majoritate a ecranelor sunt de 1080p.

Are un procesor Snapdragon S4 Pro CPU si 2 GB RAM. Totusi, era procesoarelor din 2012 nu are puterea unui Snapdragon 800 pe care il gasiti cel mai des in smartphone-urile noui.

De asemenea, poti suplimenta spatiul de stocare prin intermediul unui microSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *