Ti-ai propus anul acesta sa calatoresti mai mult?Vrei sa vezi lumea mai mult? Ti-ai propus sa ai parte de experiente care iti vor schimba viata si vor crea amintiri vesnice? Daca da, iata o lista cu excursii in care trebuie sa mergi macar o data in viata. Nu e vorba doar despre calatorii uimitoare ci de cele mai avantajoase astfel de calatorii. Astazi calatoriile sunt foarte accesibile si potrivite pentru orice buzunar. De exemplu poti sa faci un city break la Barcelona cu 216 euro. Aceste oferte foarte avantajoase pot fi gasite la scotianul.ro.

De exemplu, in timp ce un safari African este categoric o experienta prin care trebuie sa treci macar o data in viata pentru ca oricine ar dori sa faca asta, un safari in Sudul Africii ajunge lista destinatiilor „de vizitat” intrucat are si mai multe de oferit. Cele mai multe safari-uri sunt orientate in viata salbatica insa Sudul Africii te va surprinde pentru ca vei gasi o tara a vinurilor, marii rechini albi si chiar si pinguini pe care nu ii vei gasi in nici o alta parte a continentului.

Cape Town este cel mai primitor oras African cu turisti si categoric, un oras ce trebuie vizitat. Sudul Africii ofera cele mai luxoase safari-uri din lume, cea mai buna bucatarie, cea mai buna infrastructura pentru turism si cateva din cele mai frumoase locuri pentru a vedea leoparzi superbi, cei mai mari lei si multi rinoceri, rinoceri care incep sa dispara din Estul Africii. Un safari sau o vacanta in Sudul Africii iti demonstraza ca poti sa le ai pe toate.

Barcelona este de asemenea un loc care trebuie sa fie vizitat cel putin o data in viata.  In Mod cert, Catalunia si Barcelona sunt cele mai cautate destinatii din Spania deoarece preturile pot satisface gusturile si buzunarele oricarui turist.

Un city break este oricand bine venit, asa ca trebuie sa vizitezi cat mai multe locuri din lume. Poti gasi oferte de city break-uri in toata Europa mai ieftine decat biletele de avion. Aceste oferte pot fi „vanate” oricand pe scotianul.ro, agentia accesibila, serioasa si cu multe oferte atractive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *