Cam cat de mult timp ai pierdut deseori in incercarea de a stabili o conferinta video? Nu-i sta totul in conectarea unei camere si rularea conferintei, asa cum multi ar crede. Sunt foarte sigur ca multi dintre noi au trecut prin aceasta dificultate de a configura o conferinta video prin intermediul diverselor softuri.

De cele mai multe ori aceste programe sunt greu de folosit, greu de instalat si de configurat si cei mai multi se lasa batuti in fata acestor dificultati.

Ei bine, Logitech modifica total principiul stabilirii unei conferinte video prin intermediul sistemului ConferenceCam CC3000e.

Ce este Logitech ConferenceCam CC3000e?

Ei bine, Logitech ConferenceCam CC3000e se intampla sa fie una din cele mai puternice solutii de pe piata la momentul actual, in domeniul stabilirii unei conferinte video. Acest soft impreuna cu camera video atasata este capabil sa transforme orice conferinta de dimensiuni mici intr-o conferinta video mare.

Pe langa asta, pretul unui astfel de sistem este relativ mic avand in vedere costurile unei camere obisnuite si a unui soft separat, greoi de instalat asa cum am spus.

Sistemul este adresat in special conferintelor de la 6 pana la 10 persoane. Deasemenea, sistemul nu are nevoie de nici un tip de instalare si dispune de un set de caracteristici unice, caracteristici pe care nu le veti mai intalni la alte sisteme.

De exemplu, camera ofera un unghi de filmare de 90 de grade si o rotatie completa de 260 de grade. Deasemenea, nu trebuie sa faceti nici o grija daca va ridicata, va indepartati ssau va apropiati de camera. Sistemul de sunet este creat sa se ajusteze automat astfel incat nu va fi surprinsa decat vocea ta la acelasi nivel, indiferent de distanta la care esti de sistemul Logitech.

Sistemul de conferinta Logitech ConferenceCam CC3000e a fost special creat pentru a functiona cu Microsoft Lync, Cisco Jabber si WebEx, certificat de skype si integrat cu Vidyo asa incat tot ce trebuie sa faci dupa ce in achizitionezi este sa-l conectezi si sa incepi sa-l folosesti.

One thought on “Camera de conferinta CC3000e”

  1. Se poate instala si in masina o astfel de camera? Interesant si util pentru business men sau barbati cu femei geloase :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *