PromovatSa castigi o marire este una din cele mai rapide modalitati de a te imbunatati in imaginea ta financiara. Cateva minute de conversatii pot duce la o crestere de salariu, de care te vei bucura an dupa an.

Majoritatea dintre noi ne gandim ca primind o marire de salariu tine de a cere acest lucru la timpul potrivit sau punand intrebarea intr-un anumit mod. Ne ingrijoram sa nu riscam sa facem o situatie rea pentru a ne strica relatia cu seful nostru. Cu toate acestea, adevarul este ca majoritatea maririlor de salariu sunt castigate demult inainte de a aduce intrebarea.

Realizeaza ca experienta nu egaleaza valoarea. Punand simplu in timpul tau nu merita un salariu, o promovare sau chiar un job. Multi dintre noi fac greseala sa ne asumam ca experientele merita mariri mai mari. In realitate, valorile mai mari merita plati mai mari.

Acesta este un lucru bun. Inseamna ca este ceva ce poti face sa castigi mai multi, indiferent de situatia ta sau experienta. Inseamna ca poti face o actiune sa castigi un salariu, decat sa stai sperand sa primesti una.

Poti incepe acest proces fiind onest cu tine. Ce valoarea furnizeaza jobul tau acum? Ce responsabilitate detii comparat cu cunostintele tale? Sa spunem ca ai mers la un nou job, furnizezi mai multa valoare decat persoana care o inlocuieste? Aceste intrebari nu sunt realizate sa te descurajeze, dar decat sa ajute sa realizeze unde stai. Este usor sa urci pe scara daca stii ce sa faci.

Determina noi moduri de a produce valoare. De indata ce ai idee unde te afli, poti incepe sa cauti moduri de a-ti creste valoarea. Este un proces drept. Mai multi angajati valorosi au mai multa responsabilitati si genereaza mai multe rezultate. Intoarce-te si uita-te ce om bogat ai ajuns, fiind exemplul angajatului perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.