ilikeit-cat-de-bune-sunt-tabletele-samsung-galaxy-tab-3-toshiba-excite-pure-asus-transformer-pad_size1
Cat de bune sunt tabletele Samsung, Toshiba si Asus

2013 este anul telefoanelor destepte si al tabletelor. Invazia Androidelor pare de neoprit, in timp ce Apple se pregateste sa isi innoiasca iPad-urile.

Iata cateva recomandari:

-► Samsung Galaxy Tab 3 – este tableta cu interfata cunoscuta de la Samsung, albastra. Desi arata bine, este alba, lucioasa, ii lipsesc cateva atuuri importante. De exmplu nu are ecran wireless. Daca nu vrei neaparat LTE sau nu ai pretentia de a desena (asa cum se face pe Galaxy Note) poate fi o tableta suficient de buna. Ecranul nu ste cel mai luminos, nu este full-HD, dar este suficient pentru un utilizator obisnuit.

-► Toshiba Excite Pure – are un ecran ceva mai bun, mai clar, insa secretul ei ascuns este ca vine cu un procesor de anul trecut, un Tegra 3. In schimb are o carcasa care rezista mai bine la zgarieturile din viata de zi cu zi. Dispune de sloturi pentru carduri SD si iesiri pentru conexiuni la tot felul de ecrane.

-► Asus Transformer Pad – are un ecran extrem de bun pentru ceea ce exista acum pe piata din domeniu. Este prima tableta vanduta cu un procesor Tegra 4, care suporta jocuri foarte pretentioase.

Iar pentru aceste tablete performante aveti nevoie si de cateva aplicatii pe masura, din Android:

-► Homestyler – un soft de design interior foarte bun, pentru cei care vor sa isi redecoreze locuintele

-► Clash of Clans – este un joc celebru de la Apple, care a aparut acum si pe Android

Sursa : Yoda

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *