Din cate observ, viziunea vietii pentru fiecare adolescent din zilele noastre, este de a-si traii viata la capacitatea cea mai extrema. Tigarile, femeile, drogurile si alte tampenii de-ale lor, sunt doar cateva ce ii fac adevarati smecheri. Conform dictionarului cuvantul SMECHER are urmatoarea explicatie : ȘMÉCHER, -Ă, șmecheri, -e, adj. (Adesea substantivat) Care știe să iasă din încurcături, pe care nu-l poți păcăli; abil; isteț, dezghețat; șiret, șarlatan. – Din germ. Schmecker „persoană cu gust rafinat”.

Nimeni nu stie cu exactitate adevaratul sens al cuvantului smecher, insa sunt cu totii smecheri. Este o adevarata catastrofa ca sa ii spun asa, nebunia adolescentilor ce considera ca trebuie sa-si indeplineasca toate dorintele. Ca baiat unele lucruri se accepta, insa ca femeie chiar lucrurile de genul sexul in grup, drogarea sau pur si simplu curvaria, sunt lucruri ce raman pe viata, iar urmatorul barbat s-ar putea sa nu mai bage in seama o astfel de femeie, din cauza trecutului sau.

Dupa parerea mea, adolescentii ar trebui sa se gandeasca mult mai bine la viitorul lor, pentru ca ei acumuleaza multe goluri, nu considera deloc a fi necesar asta, insa trebuie sa se gandeasca ca fara un viitor ei nu fac nimic. Parintii pot sa ii ajute dar pana la un moment dat. Este important de stiut faptul ca neacumularea de cunostiinte exact la varsta cand trebuie avuta cel mai mare influent, este o dezmagire pe care pot sa o aiba multi chiar in timpul bacului.

Facultatea mai nou nu este atat de importanta, pentru ca patronii nu mai sunt atat de interesati de o facultate, ci de ce sti tu sa faci. Atat pentru astazi si ganditi-va bine la viitorul vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *