Bine v-am regasit dragi prieteni la un nou articol pe site-ul meu. Nu prea am mai avut timp sa scriu pe blog-ul personal asa ca astazi m-am decis sa scriu cate ceva despre ce am mai reusit sa fac in ultima perioada. Am reusit sa iau si prima plata pentru firma mea, este vorba despre o suma modica de peste 400 de lei, insa sunt multumit de ce am reusit sa fac. Mi-am achizitionat si un program de facturare, unde am dat suma de 70 de lei. Costa initial undeva la 150 de lei, dar pentru ca am PFA, am premit o reducere de peste 50%.

Pe langa faptul ca am luat prima factura am invatat sa folosesc programul, sa fac facturi si chitante si sa fiu mult mai profesionist in ceea ce fac. Este pe de parte cea mai buna metoda a mea in a deveni mult mai bun, iar un alt lucru pe care vreau sa il spun este faptul ca m-am inscris la mai multe cursuri din domeniul business. Cand vorbim de business vorbim de comunicare in afaceri, cum trebuie sa fie un adevarat leader, relatii publice si dezvoltarea personala. Fac la o firma unde am mai terminat si cursurile de advertising si webdesign, am avut o medie destul de mare si sunt multumit de rezultate.

Am mai reusit sa imi achizitionez cateva blog-uri, iar acum le-am analizat putin si sunt de parere ca merita sa le acord mai mult interesez decat intr-un mod normal. In rest posibilitatea fiecaruia in a se exprima este bineinteles o buna modalitatea in a avea succes in afaceri, asa ca am ales acest curs de comunicare in afaceri. Pentru mine care doresc sa ajung un mare om de afaceri, munca este cheia succesului. Multe persoane imi spun sa o las mai moale, dar eu nu reusesc pentru ca asta sunt eu si nu ma pot lasa de asta. Este bine de stiut faptul ca odata ce ajungi sa fi bun intr-un lucru, vei face tot posibilul sa fi bun in mai multe. Asa sunt si eu, investesc intr-un lucru si vreau sa castig bani in mai multe cazuri.

Pentru ca sa am succes in afaceri trebuie sa risc si sincer sa fiu in viata mea am pierdut peste 1000 de euro. Pe ce ? pai pe afaceri care s-au dovedit inutile, dar asta este si nu mai spun altceva. In viata este important sa iti sti rostul, nu este bine sa vi direct cu gandul ca intr-o zi o sa mori si ca trebuie sa ti-o traiesti la maxim. Pentru mine este important sa investesc in mai multe domenii si sa castig pe mai multe parti. Cand vorbesc despre afaceri vorbesc despre adveriting, la care ma pricep foarte bine si la care am obtinut media de 9 85.

In prezent sunt multumit de ce am reusit sa fac pana acum, si doresc sa fac tot posibilul sa ajung mult mai departe decat sunt in acest moment. Va multumesc pentru atentie si va invit in continuare sa imi urmariti activitatea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *