Nu exista vreo femeie care sa nu isi doreasca sa arate impecabil, sa fie cat mai frumoasa si sa aiba diferite lucruri care sa o faca sa fie diferita de toate celelalte femei.

Asa se face ca femeile apeleaza la tot felul de lucruri sau de trucuri pentru a arata cat mai bine. Parul este un factor foarte important pentru a avea un aspect fizic placut. Probabil ca nu ne dam seama insa aceste lucruri sunt esentiale intr-un aspect fizic impecabil.

Parul este foarte important. Va trebui sa aveti grija daca va doriti sa intoarceti toate privirile.In continuare voi prezenta cateva lucruri de care trebuie sa tineti cont daca vreti sa aveti un par frumos si sanatos. Iata care sunt acestea:

Stresul

Stresul iti deterioreaza foarte mult aspectul fizic. Nu iti dai seama pentru ca aceste lucruri nu sunt tocmai voluntare. Nu ne dorim sa fim stresati insa acest lucru se intampla. Stresul este responsabil de deteriorarea parului. Daca vrei un par frumos trebuie sa ai grija cu stresul. Incearca sa eviti stresul pentru ca altfel iti va cadea parul repede, se va deteriora si va deveni din ce in ce mai fragil.

Spalarea

Spalatul nu trebuie sa fie mai des de 2-3 ori pe saptamana. Nu exagera si nu te spala mai mult pentru ca vei indeparta uleiurile naturale si iti va deteriora parul. De asemenea, trebuie sa ai grija si sa iti speli parul cu apa rece. Incearca o apa cat mai rece, spre calduta. daca vei folosi apa fierbinte cel mai sigur te vei confrunta cu un par uscat.

Periere

Perierea este si ea foarte importanta. Trebuie sa iti periezi parul cat mai des. Acest gest este foarte benefic pentru ca stimuleaza producerea de uleiuri care lubrifiaza scalpul si mai ales podoaba capilara. Cumpara-ti o perie cu perii moi pentru acest lucru.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *