Imi amintesc acum ceva timp ca stateam de vorba cu unul dintre profesorii mei care imi propunea sa lucrez la un proiect legat de muzica, sa alegem din toata scoala mai multe persoane si sa facem un fel de cor pentru scoala, atat pentru cantat si altii pentru dansat. Pentru ca eu studiez muzica, am terminat o scoala speciala din judetul meu legata de muzica, mai exact cantatul la orga, pian, acordeon, acest lucru m-a facut sa devin din ce in ce mai bun, si sa fiu cunoscut in tot liceul. Imi placea foarte mult sa fiu privit de cei mai tari profesori din tot judetul, de directori, printre care si directoarea mea, diriginta mea care era foarte mandra de mine, era cu totul o fascinatie totala. Nu mai spun ca am reusit sa ma imprietenesc cu cei mai buni profesori, pe care ii aveam si la clasa sau nu, si de fiecare data cand am avut probleme am apelat la ei si m-au ajutat mereu.

Nu mai zic de ceilalti colegi ai mei, invidiosi, ca cica mi-ar pune mie note mai mari, pentru asta, lucru care nu-i adevarat deloc, poate putin de tot, tine cont o idee, dar nu pot spune ca ma ajuta extrem de mult. Totusi au fost foarte multe discutii legate de acest lucru, care pe mine unul m-a cam deranjat.

Imi amintesc cand am fost invitat sa cant la balul majoratului, am acceptat si am stat pe langa cei mai buni, dj-ul, o formatie chiar, pana si doi parteneri care dansau exceptional. M-au lasat imediat fara cuvinte acel cuplu, pentru felul care dansau, asa ca am luat masuri. Pentru ca aveam si telefonul cu mine, de tip tableta, am cautat pe google si am dat despre site-ul cursuridedans.info . Cand am vazut ce preturi mici au, am zis imediat ca trebuie sa plec acolo, sa invat si eu sa dansez. Eu ma pricep cat de cat, si pe baza acestor dansuri am reusit sa fiu mai bun, si sa fac un mare lucru din asta. Am cantat acolo, la balul majoratului, unde toata lumea dansa, si eram atat de fericit, dar si toata lumea de acolo, care m-a sustinut printre care si diriginta mea, care era terminata. M-au felicitat cu totii, si am fost foarte mandru de realizarea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *