Femeile sunt intr-o continua miscare: intre munca, familie, viata sociala si relatii. Mereu suntem trase in toate directiile, nimic nu este usor, aproape niciodata nu este timp de relaxare, de timp numai pentru noi. Tocmai de aceea, in cautarea fericirii si pentru gasirea ei, o femeie ar trebui sa tina cont de niste aspecte legate de viata, care sa-i ajute in drumul ei spre implinirea personala.

Spune „nu” lucrurilor daunatoare

Vine o vreme cand in viata noastra de aduna tot felul de lucruri, persoane, amintiri, situatii, pe care le-am trait, pe care le avem, sunt negative, nocive si ne afecteaza dezvoltarea personala.

Cu toate ca de amintiri nu ptem scapa, nu putem uita de cele mai multe ori, de persoanele care nu aduc bun in viata noastra si de la care nu putem invata nimic, putem scapa, ne putem lipsi, la fel si cu lucrurile si obiectele sau programele pe care ni le facem si nu sunt adecvate unei vieti bune si prospere.

Cea mai buna solutie pentru pentru o viata buna, pentru a fi fericiti, este de a scapa, de a elimina orice este daunator unei dezvoltari cat mai bune.

 Exercitii fizice de care sa te tii

Chiar daca tu consideri ca esti bine atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic, cel mai bine se va vedea asta odata cu trecerea timpului, iar daca odata ce timpul trece si tu nu mai esti la fel de bine cum ai crezut, atunci este cazul sa iti creezi un program de exercitii numai al tau, pe care sa sa-l respecti, dar mai ales care sa-ti faca placere sa-l urmezi si de care sa nu te plictisesti prea curand.

Totul este pentru binele tau, pentru un corp si o minte sanatoasa, iar daca te tii de asa ceva, organismul tau iti va multumi mai tarziu atunci cand vei mai inainta in varsta si alte persoane vor vrea sa arate si sa se simta cum te simti tu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *