De cand la sfarsitul anului 2011 Kindle Fire a devenit una din cele mai populare inafara de iPad, pretul de 200$ era unul pe care si-l putea permite oricine. In continuare identificam cateva din cele mai bune aplicatii pentru tabletele Kindle Fire.

MyFitnessPal-screenshot

Calorie Counter and Diet Tracker by MyFitnessPal

Publisher: MyFitnessPala, LLC

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Sanatate si fitness

Pret: Gratuita

Multi incearca sa slabeasca in greutate si sa se mentina sanatosi insa asta poate fi o adevarata provocare. Aceasta aplicatie este facuta sa ajute. Dupa ceva timp, aplicatia a ajuns sa contina o lista cu mai mult de 3 milioane de mancaruri asa incat iti poate numara categoric toate caloriile. Poti de asemenea sa scanezi coduri de bare, sa salvezi anumite tipuri de mancare si sa vezi valoarea lor nutritionala.

Calculator-Plus-Free-screenshot

Calculator Plus Free

Publisher: Digitalchemy LLC

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Calculator

Pret: gratuita

Aceasta aplicatie iti transforma tableta Kindle Fire intr-un calculator complex. Iti arata pasii calculului in timp real si poti sa stochezi toate aceste date in memorie pentru a te intorce mai apoi la ele. Multi se vor rezuma la calculele si operatiile simple insa calculatorul are o multime de functii matematice avansate. Este usor de folosit, usor de citit si singurul minus il reprezinta prezenta reclamelor, inevitabile in aplicatiile gratuite. Pentru un dolar insa, puteti achizitiona versiunea full si veti scapa de reclame.

Jorte-Calendar-screenshot

Jorte Calendar

Publisher: Jorte Inc.

Platforma: Android, Kindle Fire

Categorie: Productivitate

Pret: gratuita

Daca ai nevoie de un organizator personal atunci l-ai gasit. Poti sincroniza aplicatia Jorte cu Google Calendar si sunt o multime de customizari pe care le poti intreprinde pentru a obtine calendarul pe care il vrei. Stocheaza deasemenea programarile si evenimentele in cloug astfel ca le poti sincroniza oricand pe alte dispozitive. Il poti folosi pentru liste cu „De facut”. Nu este chiar cel mai stilat calendar insa are functionalitatea de care ai nevoie si e gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *