Daca copiii sunt fericiti, atunci si parintii sunt fericiti. De aceea, atunci cand vine vorba de a se muta in strainatate, familiile isi doresc sa gaseasca un mediu primitor pentru copii lor. Mutarea in strainatate poate fi atat interesanta cat si infricosatoare pentru copii. Acest lucru este de multe ori echilibrat de expunerea la noi culturi a intregii familii. Copiii care traiesc in strainatate dezvolta abilitati care ii face sa se adapteze mai usor in anumite locuri si situatii decat fata de cei care traiesc acasa.

Noua Zeelanda.

Acest paradis natural se claseaza ca fiind cel mai bun loc pentru a creste copiii. Parintii care aleg aceasta tara in alegerile lor spun ca sunt impresionati de buna siguranata a copiilor dar si a stilului sanatos de joaca din aer liber. Detinand gradele de top in ceea ce priveste caliitatea apei si a aerului, Noua Zeelanda se concentreaza pe un sistem de invatamant eficient dar nu exagerat de competitv. Copiii care invata la scoli publice isi fac prieteni locali iar parintilor le este mai usor sa intalneasca oameni locali.

Austria.

Viena a depasit firma de consultanta de calitate Mercer in ceea ce priveste indicele de viata in anii 2014 si 2015. Cynthia Keeler, in varsta de 29 de ani, lucreaza ca designer de interior pentru spatii de copii, locuind in oras timp de patru ani, declara ca sunt o multime de locuri care te fac sa te indragostesti de capitala Austriei. Datorita sistemul social al Vienei, parintii benefeciaza de foarte mult suport din partea statului. Urmarea cursurilor la una din scolile statului, poate determina copiii noi veniti sa fie mai deschisi la minte. Pentru copii mai mari, care urmeaza cursuri de germana, engleza sau franceza, scolile pot face transferul creditelor catre universitatile dinafara.

Elvetia.

Orase care includ Zurich, Geneva si Basel au fost mult timp paradisuri pentru copiii straini din intreaga lume. Dar cresterea copiilor intr-un astfel de mediu poate fi la fel de benefic atat pentru copii, dar si pentru parintii acestora. Acest stat se afla in fruntea listei pentru cel mai bun stil de viata global, fiind caracterizat ca este cel mai bun loc de a trai, acesta primind note foarte mari pentru siguranta, educatie si pentru stilul de viata sanatos pe care oamenii il au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *