Porsche Carrera

Lamborghini, Ferrari, Chrysler, Porsche, Pagani si Leblans sunt nume mari in lumea masinilor de sport. Afla despre viteza lor maxima si secundele necesare pentru a atinge viteze mari din acest articol, iar pentru piese auto Bucuresti doar aici dand click vei gasi preturi convenabile si in mediul online.

Piata masinilor sport este unica. Cei carora le plac masinilor rapide nu se prea intereseaza de pret sau kilometraj. Nu au nevoie decat de o masina care arata bine si are o viteza mare. Iata cateva dintre cele mai bune masini sport din lume.

Lamborghini Gallardo

Aceasta este o masina sportiva de entry-level. Este unul dintre cele mai produse modele de Lamborghini din punct de vedere al fabricarilor totale si este considerat ca fiind un rival cu Ferrari 360 si Ferrari F430. Numele a derivat dintr-o varietate faimoasa de corida. Cand proiectul pentru aceasta masina a fos tinceput, ideea era sa se fabrice o masina sport care sa fie si utila pentru transportul zilnic. Masina are o motorizare de 5.0, V10 si 5.2 V10, fiind compatibila atat pentru drumurile de oras, cat si de tara. Are o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.2, putand sa ajunga la viteza maxima de 309.0 km/h. Consumul mixt este de 19.5 la 100 km.

Ferrari 430

Predecesorul acestei masini faimoase este masina sportiva Modena 360. Motorul cu un design de 90 de grade este bazat pe motorul de Ferrari Formula 1. Numarul 430 este derivat de la faptul ca poate sa produca 490 hp. Masina este disponibila in doua versiuni: Spider si Coupe, a doua fiind mai scumpa.

Chrysler ME Four-Twelve

Corpul acestei masini este facut din fibra de carbon, astfel explicandu-se faptul ca este atat de usoara. Un plus il reprezinta faptul ca are mult spatiu pentru picioare.

Porsche Carrera GT

Acest model de Porshe are o putere de 612 CP si poate atinge o viteza maxima de 330 km/h, cu o accerelatie de la 0 la 100 km/h de 3.9 secunde. Productia a inceput in naul 2003, iar in anul 2007 productia a fost oprita.

Pagani Zonda F

La fel ca masina mentionata anterior, Chrysler ME, si acest autovehicul este facut din fibra de carbon moderna. Viteza maxima este de 344 km/4, cu o acceleratie de la 0 la 100 km/h de 3,6 secunde, avand 602 de cai putere. A fost produsa intre anii 1999 – 2011. PAgani s-a numit initial Fangio F1, dupa argentinianul Juan Manuel Fangio, unul dintre cei mai mari piloti de Formula 1 din istorie, insa numele a fost schimbat dupa moartea acestuia in 1995, primind numele de Zonda. Modelul acesta nu are drept de circulatie pe soselele din Statele Unite ale Americii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *