Apple iPhone 5

Apple iPhone 5s a avut mai mereu, sustinatori si persoane care l-au blamat. Unii spun ca Apple are cel mai bun smartphone de pe piata. Altii, sunt de parere ca a fost lasat cu mult in urma de Android.

Totusi, cu un procesor nou,un sistem de operare excelent, camera imbunatatita si bineinteles cu noul scanner de amprenta, iPhone 5 este la fel de dorit ca intotdeauna.

iPhone 5s este telefonul favorit si cand vine vorba de calitatea sunetului. Melodiile sunt remarcabil de bine redate cu o precizie pe care cele mai multe smartphone-uri nu o pot egala.

Desi iubim capacitatile stereo ale HTC, cand vine vorba de ascultat la casti, iPhone 5s nu poate fi batut.

HTC One

Smartphone-ul de referinta de la HTC in 2013, HTC One a fost unul din cele mai aratoase smartphone-uri ale lui 2013. Realizat dintr-o singura piesa de aluminiu special, ofera acea senzatie de telefon premium pe care foarte putine o pot oferi.

Display-ul trebuie sa fie si el, categoric, unul din cele mai bune pe care le-am vazut. Este perfect pentru a viziona chiar si filme. Calitatea sunetului este net superioara. HTC One este dotat cu difuzoare stereo de o calitate inca neegalata de nici un telefon.

LG G2

LG G2 screen

LG poate face telefoane foarte bune si Google Nexus 4 este dovada acesteia. Totusi, a trecut ceva vreme de cand un telefon cu logo-ul LG ne-a impresionat asa cum a facut-o LG G2.

Desigur, capacitatea de a reda sunete de inalta rezolutie 24bit/192kHz ne-a atras imediat atentia. Telefonul are si un design superb, o camera uimitoare de 13 MP, interfata intuitiva si durata de viata a bateriei foarte buna. Desi cand vine vorba de redare la casti parca tot iPhone 5s se descurca mai bine.

Aceste sunt trei din cele mai bune telefoane pe care le-am vazut in 2013 si pe care le puteti cumpara anul acesta. Voi ce smartphone aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.