Apple iPhone 5

Apple iPhone 5s a avut mai mereu, sustinatori si persoane care l-au blamat. Unii spun ca Apple are cel mai bun smartphone de pe piata. Altii, sunt de parere ca a fost lasat cu mult in urma de Android.

Totusi, cu un procesor nou,un sistem de operare excelent, camera imbunatatita si bineinteles cu noul scanner de amprenta, iPhone 5 este la fel de dorit ca intotdeauna.

iPhone 5s este telefonul favorit si cand vine vorba de calitatea sunetului. Melodiile sunt remarcabil de bine redate cu o precizie pe care cele mai multe smartphone-uri nu o pot egala.

Desi iubim capacitatile stereo ale HTC, cand vine vorba de ascultat la casti, iPhone 5s nu poate fi batut.

HTC One

Smartphone-ul de referinta de la HTC in 2013, HTC One a fost unul din cele mai aratoase smartphone-uri ale lui 2013. Realizat dintr-o singura piesa de aluminiu special, ofera acea senzatie de telefon premium pe care foarte putine o pot oferi.

Display-ul trebuie sa fie si el, categoric, unul din cele mai bune pe care le-am vazut. Este perfect pentru a viziona chiar si filme. Calitatea sunetului este net superioara. HTC One este dotat cu difuzoare stereo de o calitate inca neegalata de nici un telefon.

LG G2

LG G2 screen

LG poate face telefoane foarte bune si Google Nexus 4 este dovada acesteia. Totusi, a trecut ceva vreme de cand un telefon cu logo-ul LG ne-a impresionat asa cum a facut-o LG G2.

Desigur, capacitatea de a reda sunete de inalta rezolutie 24bit/192kHz ne-a atras imediat atentia. Telefonul are si un design superb, o camera uimitoare de 13 MP, interfata intuitiva si durata de viata a bateriei foarte buna. Desi cand vine vorba de redare la casti parca tot iPhone 5s se descurca mai bine.

Aceste sunt trei din cele mai bune telefoane pe care le-am vazut in 2013 si pe care le puteti cumpara anul acesta. Voi ce smartphone aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *