Avem cu totii tot felul de preferinte; in randul femeilor se pare ca exista un acut simt in ceea ce priveste dorinta de unic, de aspect impecabil totodata. Si totusi, paradoxul face ca in materie de rochii acestea sa faca de multe ori alegeri clasice. Descopera din randul colectiilor de rochii foarte elegante care sunt preferintele comune ale femeilor.

De la alb la negru

In materie de culori rochiile negre sunt intotdeauna elegante; este un concept destul de comun. Afla de fapt ca aceasta non culoare de fapt are si motivele sale pentru care se impune. In primul rand pentru ca aduce acea iluzie in aspect si anume te face sa pari ceva mai slabuta decat in mod normal. Mai cu seama, in anumite combinatii cromatice sunt mai multe sanse de a arata linii mai armonioase si echilibrate.

Mai apoi tine si de usurinta cu care poti combina o astfel de tinuta. Sa nu uitam spre exemplu ca rochia are nevoie de completare, de pantofi si o serie de alte accesorii. Din acest punct de vedere se pare ca o rochie neagra se poate combina in orice fel si nu se impun dificultati estetice fata de alte cazuri.

De la drept la tiparul A

In materie de croi, cele mai comune tipuri de rochii sunt cele de o linie dreapta, rochiile cambrate sau cele la opus si anume cele care urmeaza un soi de tipar de tip A. Asadar, acestea sunt cele care pun femeile in situatii de admirat. Daca pe de-o parte acestea aleg sa isi etaleze mandru formele, in al doilea caz tine de o modalitate eleganta de a pune accent pe forme, pe aspect, insa mascand oarecum anumite zone. Astfel de rochii de tip A cum mai sunt numite se potrivesc unei lungi liste de siluete, ceea ce le face cu atat mai dorite.

Lunga sau scurta?

Cand vine vorba de preferinta in ceea ce priveste lungimea se pare ca exista egalitate intre rochiile lungi si cele scurte. Desi cele scurte sunt de dorit pentru ca sunt sexy, se tine cont si de nevoia de a avea parte de un aspect potrivit cu un stil elegant si de inalta clasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *