Multe femei viseaza foarte mult sa fie cat mai repede casatorite sau nu numaidecat sa fie casatorite insa viseaza sa imbrace rochia alba, de mireasa sa fie ca o printesa si sa existe o zi si o noapte destinata doar ei si iubirii ei.

De foarte multe ori femeile exagereaza si isi doresc atat de mult sa petreaca aceasta zi incat nu mai sunt atente la barbatul de langa ele. Este important sa fie cerute in casatorie si doar atat. Inainte de a incepe sa va relatez lucrurile care va vor face sa fiti cerute in casatorie, trebuie sa aveti foarte mare grija la barbatul pe care il alegeti.  El trebuie sa fie cel mai potrivit astfel incat sa reusiti sa convietuiti cu el intreaga viata.

In primul rand trebuie sa eviti sa ii vorbesti tot timpul despre maritis. Daca ii vei spune mereu cat de mult iti doresti sa fii mireasa lui s-ar putea s ail sperii. Sigura ca trebuie sa ii spui macar o data de 2 ori de faptul ca iti doresti sa fii sotia lui insa nu trebuie sa exagerezi spunandu-i acest lucru o data pe saptamana.

De asemenea, trebuie sa te inveti sa fii o persoana responsabila. In momentul in care un barbat se hotaraste sa faca un pas atat de mare o va face dupa ce va simti ca femeia de langa ei este cea mai potrivita, ca este cea mai buna mama si cea mai buna sotie pe care si-o doreste intreaga viata. Asadar, trebuie sa stii sa gatesti sau sa te descurci in anumite privinte daca iti doresti sa te casatoresti.

Sotul tau trebuie sa simta ca are intotdeuna un prieten de nadejde si ca se simte foarte bine cu tine. Astfel, cu siguranta iubitul tau te va cere in casatorie. Inainte de iubire trebuie sa fiti cei mai buni prieteni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *