ciudatenii case

ciudatenii caseA fost si este visul oricarui copil, de a descoperi comori ascunse in mansarda, in subsolul sau chiar in gradina casei in care locuieste. Asa cum intru eu zi de zi pe blogul Blogmadalin.wordpress.com pentru a descoperi stiri si comori ascunse, asa si cei mici cauta mereu sa fie incantati de neprevazut. Insa, in timp ce multe dintre aceste ganduri nu se regasesc decat in povesti, exista situatii reale care chiar sunt demne de a fi luate in seama. De la bani multi si pana la incaperi total secrete, unele persoane au descoperit in locuinte lor lucruri dintre cele mai bizare si neobisnuite.

  • Un barbat a descoperit o pivnita secreta in locuinta sa dupa ce a trait in aceasta timp de 2 ani. Cel in cauza a dat spre dezvaluire ca ceea ce a gasit acolo jos, in subsolul propriei case, era de o ciudatenie neimaginabila. Cel care traise in prealabil in acea casa a umplut camera secreta cu alimente, echipamente de lucru in chimie si cu informatii despre educatia sexuala legate de viol si incest. Acest loc ascuns al casei a fost denumit de catre fostul proprietar misterios al locuintei drept „palat”.
  • O alta locuinta se parea ca are ascunsa in subsol o intreaga bucatarie functionala. Toate uneltele de lucru, ustensilele de bucatarie, tacamurile si vasele necesare pentru gatit zaceau pe rafturile si pe politele bucatariei intruchipate din pivnita secreta. Aceasta nu a mai fost atinsa de cineva inca de 60 de ani, si se parea ca dateaza inca din anul 1830.
  • O arta murala mayana a fost descoperita intr-o locuinta din Guatemala de catre proprietarii acesteia. In timpul unor renovari, o familie a dat sa cojeasca tencuiala peretilor casei pentru a o imbunatati, insa a descoperit o arta murala mayana antica chiar in subsolul locului in care traiau.
  • O cantitate mare de artilerie grea, munitie si grenade au fost descoperite tot intr-o pivnita a locuintei cuiva. Un barbat s-a mutat in prima sa casa si la doua saptamani dupa a descoperit o cutie secreta in subsol, aceasta fiind acoperita de un placaj. Fostul proprietar a umplut incaperea de mici dimensiuni cu o multime de elemente de munitie si alte lucruri la fel de infricosatoare.
  • Un barbat din Norvegia a descoperit o lucrare de arta Van Gogh nesemnata. Aceasta pictura gasita in anul 2013 a fost prima asemenea lucrare de-a lui Van Gogh gasita dupa anul 1928. Un industrialist norvegian a cumparat arta in anul 1908, insa cineva a sugerat mai tarziu ca ar fi un fals, astfel ca pictura a fost abandonata in mansarda. Ciudat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *