CFD- Contract for Difference- reprezinta un instrument de ordin financiar, fiind o alternativa de tranzactionare utilizata de investitorii de pe piata de capital. In acest sens, CFD reprezinta o cale de intelegere realizata intre un vanzator si un cumparator, prin intermediul careia cei doi cad de acord cu privire la decontarea diferentei de valoare a unui activ. In general, investitorii sunt atrasi de CFD-uri, din cauza potentialului acestora de a oferi o flexibilitate mai ridicata in alte instrumente financiare. Mai clar decat atat, compania Nuntius ofera o definitie mai exacta a acestui termen: CFD-ul reprezinta un contract incheiat intre doua parti, in care se prevede ca vanzatorul sa plateasca cumparatorului diferenta dintre valoarea actuala a unui activ si valoarea sa la momentul incheierii contractului.

Potrivit Nuntius Romania, Contractele de Diferenta reprezinta o optiune de tranzactionare mult mai simpla si necostisitoare, comparabila cu aproape orice instrument financiar. In Romania, CFD-urile sunt vazute ca instrumente de tranzactionare destul de noi si, din acest motiv, Nuntius ofera Educatie pentru cfd-uri, astfel incat romanii sa prinda mai multa incredere in acest tip de tranzactionare financiara.

Avantajele tranzactionarii de CFD-uri prin Nuntius Romania

CFD-urile asigura o capacitate de tranzactionare, cu mult mai mare comparativ cu instrumentele traditionale de tranzactionare. Majoritatea brokerilor CFD ofera produse in toate pietele majore ale lumii, iar acest lucru inseamna ca toti comerciantii pot face tranzactii pe orice piata, cu usurinta. Nuntius Romania ofera o gama variata de CFD-uri- o diversitate a produselor-, ceea ce inseamna ca investitorii pot sa beneficieze de accesul la bursele internationale de marfuri, cum ar fi cea a metalelor pretioase, a petrolului, a produselor agricole etc.

De asemenea, compania Nuntius ofera investitorilor posibilitatea de a tranzactiona CFD-uri fara a percepe comisioane. Mai mult decat atat, comerciantii pot beneficia de tranzactii de tip „intra-day”- pentru tranzactii deschise si inchise in cursul aceleasi zile. In plus, comerciantii care apeleaza la serviciile oferite de Nuntius pot tranzactiona CFD-uri cu marje cuprinse intre 2 si 5%- astfel incat sa existe o sansa de multiplicare a castigurilor.

Compania Nuntius este o agentie de brokeraj ce activeaza pe piata de capital din Grecia, incepand din anul 1991, fiind o firma potrivita atat pentru traderii incepatori, cat si pentru cei care au mai multa experienta in domeniu. Astfel, Nuntius Romania devine optiunea potrivita pentru cei care isi doresc sa isi mareasca profitul si vor sa isi imbunatateasca abilitatile de tranzactionare. Mai multe informatii Despre Nuntius se gasesc pe pagina web www.nuntius.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *