Copilul muscat de niste maidanezi a murit si sunt destul de trist pentru ce s-a intamplat, pentru ca nu eram de parere ca se putea sa se intample asta, pentru ca efectiv in zilele noastre trebuie sa te gandesti ca un copil este vulnerabil din toate punctele de vedere, si eu personal chiar daca pare absurd, nu as lasa un copil de 4 ani singur pe drum, sau cu o bunica care efectiv este degeaba, chiar daca tipa si nu stiu ce mai face ea.

In povestea de asta, din cate mi-am dat seama, bunica a fost cu doi copii, si chiar a fost in stare sa nu tipe sa nu faca nimic, si sunt destul de trist de ce s-a intamplat. Pare o nebunie totala, si orice s-ar intampla, nu trebuia sa se intample asta. Din moment ce femeia a vazut ca nu sunt copiii, putea sa urle sa tipe si sa isi dea si ea seama de ce s-a intamplat.

Nu frate, ea a stat ca o vaca, nu zicea nimic, probabil ca nici nu se gandea ca se putea ajunge la asta.  Sunt foarte trist de ce s-a intamplat, si vreau sa spun ca nu este in regula ce s-a intamplat si ca ar trebui facut ceva in situatia asta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *