cosuri cadou

Sa lucrezi intr-o mare companie inseamna sa stii sa ii apreciezi pe fiecare in parte, si de altfel, inseamna ca mereu ai o familie de la birou care iti va fi acolo sa te sprijine si sa te ajute. Totul intr-o companie se bazeaza pe organizare, pe planificare, respect, conducere eficienta si sarcini indeplinite cu succes. Pentru a le arata stima lor pentru ceea ce fac, directorii comanda cosuri cadou corporate.

Fiecare cos comandat este plin de bunatati, contine cele mai multe delicatese, incat anagajatul sa simta ca este apreciat pentru efortul depus si nu numai. Fiecare cos cadou comandat contine de la pachete cu cafea, ceai, praline, trufe de ciocolara, vin spumant, produse de patiserie, tableta de ciocolata, vin, whiskey, rom sau tot felul de produse romanesti, precum tuica si palinca. Fiecare angajat al companiei poate fi acum pe deplin satisfacut si multumit, datorita atentiei primite.

Cosuri cu bucate inainte de sarbatori

De exemplu, nu demult am auzit un vecin de al meu ca a primit de la compania pentru care lucreaza cadouri corporate, sub forma unor cosuri de cadouri, pentru el si sotia sa. Si asa m-am gandit sa caut si eu sa vad ce poate sa ma multumeasca pentru sarbatori. Astfel, am gasit inainte de craciun cele mai bune cosuri cadou pentru angajati si in felul acesta am reusit sa le ofer si angajatilor mei cate o mica atentie.

Aceste cadouri, cosuri de cadouri sau cadouri corporate sunt extrem de utile, nu costa extrem de mult, contin produse de calitate, produse de consum zilnic si pot fi comandate online, iar in numai 48 de ore ele ajung la usa companiei. „Nu este de mirare ca de la sarbatori si pana acum am angajati mai productivi, care se simt apreciati, la fel cum ma simt si eu incantat sa ii am in cadrul companiei mele.” – au fost cuvintele spuse de sef, care i-au atras atentia vecinului meu.

„Totul pentru satisfacerea si aprecierea angajatilor mei ma ajuta sa devin un om mai bun si sa le ofer din cand in cand o atentie, care sa includa cosuri cadou pentru fiecare membru al echipei mele. In acest fel, avantajul este in dublu sens: multumirea mea si multumirea lor ” – spunea CEO al unei companii de publicitate din Iasi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *