creion sprout

Creioanele sunt minunate, si asta o stie oricine de pe fata pamantului. Ne dau o senzatie de bine atunci cand scriem cu ele pe hartie, sunt perfecte pentru a ne pune cele mai intime ganduri in cuvinte sau pot fi utile atunci cand incercam sa schitam ceva. In special, creioanele sunt extrem de folositoare in scoala primara, generala si in liceu. Insa, cu toate ca sunt folositoare, cand ajung la capacitatea lor maxima de utilizare, majoritatea oamenilor arunca creionul, nu-i asa? Ei bine, specialistii de la Institutul Tehnologic din Massachusetts au inventat un creion revolutionar, numit „Sprout”.

Creionul Sprout

Asadar, fiecare creion contine o capsula cu seminte de diferite plante, ce se afla la capatul instrumentului, acolo unde se afla in mod normal radiera. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti creionul asa cum faci in mod normal si, atunci cand ajunge sa fie aproape un ciot, inutilizabil, poti sa il plantezi intr-un ghiveci. In cateva zile, vei descoperi ca din pamat va creste o planta, care este rodul creionului folosit.

Ei bine, un astfel de creion ar putea sa ne puna creativitatea la contributie. Cine stie ce fel de lucruri se vor mai inventa, care sa fie prietenoase cu mediul. Pun pariu ca cei care utilizeaza acest creion abia asteapta sa-l foloseasca, pentru a-l „planta”.

Compania din spatele acestor creioane isi doreste ca, pe aceasta cale, sa invite oamenii sa descopere ce inseamna reciclarea si sa ii faca mai constienti de utilizarea produselor regenerabile. De asemenea, acestia isi doresc sa mai dezvolte si alte produse prietenoase cu mediul, odata ce acestea nu mai folosesc utilizatorilor. In plus, sursele oficiale ale companiei dezvoltatoare sustin ca au vandut peste un milion de unitati numai in primul an. Oricum ar fi, oamenii din intreaga lume ar dori sa detina un astfel de creion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *