In materie de scris, sunt multe de vorbit. Referitor la acest subiect am cred foarte multe de spus si sunt multe de discutat insa astazi va voi vorbi despre cum am trecut de la pix la tastatura.

Daca undeva prin clasele mici (foarte mici) eram persoana cu unul din cele mai frumoase scrisuri din clasa, in foarte scurt timp lucrurile s-au schimbat. Nu stiu de ce (glumesc) insa foarte multe persoane, cand intram in clasa a V-a imi spuneau deja ca trebuie sa devin doctor (sincer nu avea nici o treaba cu scrisul meu).

Din nou, glumesc. Ideea era ca undeva prin clasa a III-a, ma saturasem de stilou si am decis eu ca e mai smecher sa scriu cu pixul. Astfe, din cel mai frumos scris din clasa, am reusit performanta de a trece la categoria „cele mai urate scrisuri”.

Tot la fel de repede s-a intamplat si trecerea de la scrisul de mana la scrisul la tastatura. Facand liceul la un profil de jurnalism, era mai usor sa faci asta. Astfel, in clasa a XI-a mi se permitea deja sa scriu integral (inafara de teste si teze) la tastatura.

Am facut asta pentru ca era mai usor de structurat, de luat notite, mai usor de realizat o tema si asta cel putin pentru mine. Scrisul la tastatura mi-a permis mult mai multe si am avut ocazia sa ma axez mai mult pe calitatea ideilor si a exprimarilor, fara sa pierd timp facandu-mi griji pentru faptul ca profesorii nu vor intelege scrisul meu.

Astazi, aproape ca nu mai pun mana deloc pe un pix. Mereu cu laptop-ul la mine, am grija ca tot ce scriu sa poata fi salvat in siguranta, nu pe o hartie care oricand se poate pierde, rupe, poate sa arda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *