design web

Odata cu revolutia tehnologica si cu aparitia internetului intreaga lume a devenit mult mai accesibila, comunicarea a fost cu mult imbunatatita. Procese intregi de business au fost regandite, online-ul devenind un real ajutor, o solutie castigatoare in mediul extrem de competitiv actual.

Orice manager stie foarte bine ca in momentul de fata este absolut necesara o prezenta online pentru reusita oricarui business. Se impune astfel alegerea unui partener, a unei firme de web design cu care sa se colaboreze in vederea crearii site-ului, veritabila carte de vizita, prezentarea business-ului in mediul online. In alegerea firmei de web design trebuie avute in vedere o serie de criterii, trebuie respectata o ordine de prioritati.

In primul rand trebuie sa iti faci o lista cu firme care ofera astfel de servicii. Poti incerca sa faci cautari online, poti de asemenea sa ceri recomandari de la prieteni si cunostinte. Va trebui sa colectezi informatii si sa le centralizezi pentru a face ulterior o selectie.

In functie de recomandarile primite, poti cauta testimoniale si review-uri oferite de clienti despre firmele de web design din lista intocmita. Te va ajuta sa concepi un sistem de notare, de ierarhizare a acestora in functie de ce reusesc sa ofere.

Obtinand astfel o lista prioritizata, vei putea alege din 100 de firme – spre exemplu – un top 10 societati de web design, cu cele mai bune note. Aceste firme vor trebui contactate pentru a face si o verificare reala a serviciilor pe care le ofera. Fie se va cere un proiect demo, fie se va cere un portofoliu pentru fiecare in parte, cert este ca trebuie verificate temeinic serviciile si promptitudinea pe care o ofera.

In baza proiectelor demo oferite ori a portofoliului, lista de top 10 firme de webdesign se poate reduce la 2 sau 3 firme, in cel mai bun caz doar una iesind in evidenta. Alegerea devine cu atat mai facila cu cat se poate constata si o flexibilitate in negocierile cu respectivul partener ales. Daca serviciile oferite sunt prompte, daca proiectul demo oferit de firma respectiva a fost unul bine conceput si multumitor si toate review-urile si testimonialele se adeveresc, nu mai ramane decat semnarea contractului pentru inceperea colaborarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *