rii-i8-mini-308x308Un televizor Smart este un dispozitiv din noua generatie de televizoare in care se integreaza facilitati ca internetul si web 2.0. Dispozitivul are un focus mare asupra online-ului cu posibilitatea de a accesa internetul si orice tip de informatie.

Widget-urile, aplicatiile etc. sunt integrate intr-un Smart TV la fel ca intr-un smartphone. Aceste dispozitive permit utilizatorilor sa caute si sa gaseasca clipuri, filme, potografii sau alt tip de continut de pe internet sau de pe un dispozitiv de stocare, atasat.

Navigarea pe un astfel de dispozitiv poate fi insa ingreunata din mai multe puncte de vedere. In primul rand, va trebui sa conectezi o tastatura si un mouse usb pentru a reusi sa navigati. Este necesar intrucat telecomanda televizorului nu va va oferi niciodata toate functiile de care aveti nevoie.

Tocmai din acest motiv, in acelasi timp in care vorbim despre avantajele pe care le poate aduce in casa dumneavoastra un Smart TV, va oferim si o solutie prin care puteti naviga pe internet foarte usor.

Solutia despre care vorbim se numeste tastatura touchpad. O astfel de tastatura este un dispozitiv care incorporeaza atat functiile unei tastaturi obisnuite cat si pe cele ale unui touchpad.

Mai mult decat atat, aceasta tastatura poate fi de multe ori una wireless, astfel incat nu va trebui sa va faceti griji in ce priveste firele care sa va incurce prin casa.

Tot pentru acelasi tip de activitate, puteti alege ceva si mai potrivit cum ar fi o telecomanda touchpad.

Care este diferenta dintre o telecomanda touchpad si o tastatura touchpad?

O tastatura touchpad este creeata sa poata fi folosita pe o multime de dispozitive.

In cazul unei tastaturi touchpad, aveti parte de un dispozitiv care incorporeaza pe langa toate functiile unei tastaturi touchpad si toate butoanele unei telecomande obisnuite. Astfel, puteti renunta de tot la telecomanda obisnuita pentru smart TV.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *