planificare nunta

Planificarea nuntii nu a fost si nici o sa fie vreodata o misiune simpla – nici pentru mire, nici pentru mireasa si nici pentru firma specializata. Chiar daca aceasta din urma are experienta in domeniu, preferintele in materie de nunta nu sunt niciodata aceleasi. Fiecare viseaza si isi inchipuie nunta intr-un anume fel.

Daca ai luat decizia de a planifica personal nunta, atunci trebuie sa te pui la curent legat de cateva aspecte, respectiv sa te pregatesti corespunzator pentru ceea ce urmeaza.

Mare atentie la cum gestionezi bugetul

In cazul in care vrei sa te incadrezi in bugetul stabilit, fii atenta la deciziile pe care le iei vizavi de orice aspect. In cazul in care te intereseaza sa oferi si marturii de nunta 2018 sau orice alte atentii, este bine sa fii sigura ca ai ales o sursa de incredere. Asa stii ca vei obtine un pret corect. In cazul in care nu ai nici o idee de unde sa pornesti, iti recomand pagina invitatiedenunta.ro, unde gasesti tot ce ai nevoie pentru nunta ta.

Deja am exclus situatia in care ai nevoie de ajutorul unui organizator, deci mobilizeaza-te si organizeaza personal totul dupa cuviinta. Inca de la inceput, alaturi de viitorul sot stabileste limite cu privire la restaurant, un prag maxim pentru decoratiuni, dar si pentru rochia de mireasa. Ulterior iti va fi mai usor pentru ca te vei raporta direct la acestea. Cat nu depasesti limitele, poti continua cu planificarea relaxata.

Pune accent pe traditiile care conteaza

Daca vrei sa simti ca evenimentul pe care il organizezi este cu adevarat o nunta, ei bine ai in vedere includerea traditiilor importante in cadrul acestuia.

Poate ca includerea unor marturii de nunta 2018 este un element de tine de ideea de modernitate, insa nu este unul gresit. Gresit este atunci cand pierzi din vedere traditiile care conteaza si care dau farmecul nuntii. Cu siguranta vei avea multe tentatii sa renunti la ce presupun acestea, insa nu este recomandat. Inainte sa iei o decizie in privinta lor, legat de dansul mirilor, aruncatul buchetului si alte astfel de detalii, trebuie sa ai in vedere ca oaspetii le vor astepta si cu atat mai mult vor fi nerabdatori in privinta traditiilor practicate in zona de care apartii.

Vizualizeaza evenimentul inainte de a lua decizii importante cu privire la el

Ca sa iti formezi o idee despre cum va fi totul si in ce mod va decurge nunta, inchipuie-ti atmosfera asa cum o visezi. Vizualizeaza asadar decoratiunile, masa mirilor, mesele invitatilor si ce va fi pe acestea. Pe scurt spus, vizualizeaza tot ceea ce va contribui la nunta ta. Asigura-te ca ai facut ordine in idei si stii exact ce si cum trebuie sa fie. O astfel de masura ar putea reprezenta si o sursa de inspiratie in alegerea unui tort in ton cu decorul si intregul eveniment.

Ca sa nu te complaci in situatii complicate, poti sa mizezi intotdeauna pe simplitate. Este ideal sa organizezi nunta pe acest principiu pentru ca iti va fi mai usor si totodata vei obtine si rezultatele dorite.

One thought on “Cum planifici inteligent nunta?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *