Cateodata cand viata unei persoane se schimba major, si valorile acesteia se schimba

Atunci cand schimbi orasul pentru un job sau pentru o scoala, atunci cand iti pierzi unul dintre parinti sau atunci cand esti promovat la locul de munca iti poate schimba total felul in care vei aborda viata de acum incolo. Daca asta se intampla si vei realiza ca valorile voastre de cuplu nu se mai potrivesc, atunci este in regula sa treci mai departe si sa iti gasesti pe cineva care se afla pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Nu te baga in vietile altora

Daca te simti nesigura in legatura cu partenerul tau, vorbeste cu el in mod deschis despre aceste lucruri care te sacaie. A te baga in viata lui pe nepregatite nu va face altceva decat sa iasa scantei. Intotdeauna!

Daca iti vei petrece tot timpul cautand pe cineva care sa semene perfect cu fostul de care inca esti indragostita, nu vei gasi pe nimeni potrivit

Cel mai probabil si cel mai sigur este faptul ca poate vei gasi o copie ieftina a celui care ti-a fost iubit candva, mai degraba decat a gasi o fantezie pe care o iubesti doar pentru ca este o fantezie.

Infatisarea, inaltimea, descrierea postului, sau categoria de venit in care te incadrezi nu va face pe cineva sa te iubeasca mai mult

Daca vei refuza sa te intalnesti cu cineva care nu indeplineste un complet set de criterii bine stabilite, te vei putea afla in situatia de a-ti petrece mai mult timp cautand pe cineva care va incerca sa bifeze toate aceste criterii la tine, in loc de a te bucura de cineva care te adora din tot sufletul si te face super fericita.

Relatia ta nu se compara cu a nimanui altcuiva

Parintii tai au avut parte de un divort dureros? Asta nu inseamna ca si relatia ta este sortita esecului. Acel cuplu care pare de zece ori mai perfect decat tine si partenerul tau? Pana si ei sunt de fapt niste psihopati care isi inlantuie sentimentele in incercarea de a parea perfecti sau se cearta foarte tare atunci cand nu ii poti vedea. Inceteaza sa mai faci comparatii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *