NEO este o platforma de tip blockchain si o criptomoneda cunoscuta pentru abordarea sa in dezvoltarea de contracte inteligente si aplicatii descentralizate. A fost adesea numita „Ethereum-ul chinezesc” care si-a propus sa faciliteze crearea si gestionarea de active digitale, precum si implementarea de contracte inteligente, printre altele.  

NEO este similar cu Ethereum, care permite dezvoltatorilor sa creeze contracte inteligente, unele dintre ele fiind niste programe autonome care ruleaza pe blockchain si pot fi utilizate pentru a automatiza diferite procese si tranzactii. 

 

Poti sa investesti in NEO in doar trei minute! Cum?

Intai de toate incepe prin a cauta o platforma potrivita pentru tranzactionare. In online se gasesc  multe astfel de platforme, dar una populara si sigura din mai multe puncte de vedere este eToro. Aceasta platforma are un total de 25 de milioane de investitori si peste 30 de milioane de utilizatori. In cadrul platformei ai acces la peste 3000 de active financiare, actiuni, criptomonede, actiuni, si lista  poate continua. Vei vedea ca tot acest proces nu dureaza mai multe de trei minute, deci nu e cazul sa astepti sau mai eziti in a face acest lucru! 

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a putea cumpara NEO? 

 

  1. In primul rand trebuie sa creezi un cont. 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola. 

 

 

  1. Faci o depunere

Alegi suma dorita de tine, iar procesul este unul simplu, asta dupa ce iti creezi un cont. In acel cont vei gasi afisate toate optiunile disponibile. 

  1. Acum poti cumpara NEO simplu si usor, in trei minute! 

Care sunt avantajele tale?

 

Avantajele tale pe o astfel de platforma sunt diverse. In primul rand nu se vorbeste de taxe ascunse sau orice fel de comisioane pe care tu trebuie sa le platesti. Iar despre comision, acesta este zero atunci cand se pune problema unor schimburi sau a unor tranzactii.  

In al doilea rand, daca vrei sa testezi aceasta platforma, atunci sa stii ca acest lucru este posibil. Iti poti crea un cont demonstrativ in cadrul caruia sa explorezi ceea ce te intereseaza legat de acest domeniu. Vezi piata reala, ai acces la date concrete, dar fara sa faci vreo tranzactie si sa te transformi astfel intr-un investitor. Daca esti curios sa afli mai multe despre cum stau lucurile in cadrul unei astfel de platforme atunci te poti inscrie in Academia eToro. Este gratuit si tu poti afla mai multe despre acest domeniu. Pas cu pas vei acumula cunostinte. 

Pe final 

Ca pe final este bine sa te documentezi despre acest segment inainte sa intri propriu zis in el si sa nu stii exact cu ce mananca. Acceseaza platforma eToro si vezi care este serviciul de interes maxim pentru tine. Vezi care este platforma potrivita pentru tine si investeste smart. Vei ramane surprins de rezultate si de felul in care poti deveni actionar cu acte in regula, asta daca iti doresti cu adevarat. Nu ezita si vezi mai multe detalii pe site-ul oficial eToro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *