laptop ieftin
laptop ieftin

Sa cumperi un laptop in functie de buget, necesita un pic de planuire. Inainte sa incepi sa cauti, stabileste-ti un buget realist. Noteaza-ti o lista cu ce ai nevoie in special, ce caracteristici hardware doresti sa aiba laptopul si apoi, gandeste-te din nou, daca te incadrezi in buget.

Limiteaza-ti optiunile

Gandeste-te din nou cu atentie la ce iti trebuie si elimina orice caracteristica hardware de care nu ai avea neaparat nevoie. Renunta la un ecran mai mare, alege un procesor mai slab daca ai nevoie doar de editare text si de browser.

Cumpara Refurbished

Multi producatori de computere si laptopuri ofera dispozitive refurbished la preturi foarte bune. Produsele refurbished sunt testate din punct de vedere al calitatii si in general sunt produse care au fost oferite testerilor sau companiilor pe o perioada determinata de timp. Vei primi garantie la fel ca la un model obisnuit asa ca nu ai de ce sa-ti faci griji.

Cumpara produse care au fost expuse in magazine

Multe magazine expun produse in magazin iar in momentul in care apar produse noi, vand produsele expuse anterior la preturi mai mici. Poti alege sa cumperi si astfel de laptop-uri insa ai grija sa nu fie cu zgarieturi vizibile, crapaturi etc.

Poti beneficia de reduceri de student

Daca esti stundent s-ar putea ca acest lucru sa vina in avantajul tau intrucat multi producatori ofera discounturi importante pentru studenti. Membrii unei scoli sau a unei facultati (profesori etc.) pot beneficia si ei de astfel de reduceri.

Daca vrei sa cumperi un al doilea laptop de exemplu, oricare din variantele de mai sus e una foarte buna. Daca vrei sa-ti cumperi un laptop si esti limitat de un anumit buget, categoric trebuie sa iei in calcul recomandarile de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *