Succesul in online este astazi ceva foarte relativ. In primul rand,e ste relativ din cauza multitudinilor de canale cu ajutorul carora iti poti transforma business-ul intr-o autoritate. Relativ pentru ca astazi, daca ai pierdut o metoda de promovare, cel mai probabil, ai la dispozitie alte cateva care iti vor mentine succesul.

Daca doriti, luam ca exemplu doua mari metode prin care astazi, business-urile online obtin vizitatori care mai apoi, convertesc in cumparatori.

Prima si cea mai folosita metoda in continuare o reprezinta optimizarea seo in motoarele de cautare. Astfel, un site investeste pentru a ajunge in primele rezultate pe cautari ale cuvintelor chei importante pentru nisa lui.

Ce-a de-a doua metoda, o reprezinta optimizarea prin platformele de socializare. Multe brand-uri se tem de posibilitatea unor penalizari neprevazute de la Google si cei mai destepti, stiu ca mereu trebuie sa fie o alternativa.

Nu te poti baza doar pe vizitele dintr-un singur loc pentru ca daca o dai in bara acolo, dispari. Astfel, multi incearca sa optimizeze un site la fel de bine pentru mai multe surse de trafic.

Ajungem asadar la succesul in online si in particular, asa cum am mentionat si in titlu, succesul in online pe nisa tech. Oricare ar fi metodele de promovare pentru site-ul tau, ai nevoie mai mult ca sigur de continut de calitate. Fara informatii si continut de calitate nu poti reusi, oricare ar fi canalul de promovare pe care il alegi.

Se credea gresit la un moment dat ca cel putin atunci cand vine vorba de mediul online si motoarele de cautare, nu conteaza calitatea si cantitatea.

In curand, internetul era umplut de tone de continut mediocru. Ei bine, pe sfarsitul anului 2013 cand au venit update-urile majore Google, acele site-uri au cazut. Au ramas in schimb doar cele care au oferit in mod constant nu neaparat cantitate ci calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *