Office PoliticsLumea este plina de oameni care cred ca merg inainte tinand capul in jos si facandu-si treaba. Este un mit ca treaba buna face o cariera grozava. Cu adevarat, politica de birou face o cariera grozava.

Dar de ce toata luma este stresata de politica de birou? Stii cine este bun la politica de birou, oameni cu empatie, oamenii care sunt manageri buni si oameni care se vad ca fiind o parte din echipa. Ceea ce inseamna desigur, ca ar trebui sa devii bun la politica de birou, fiindca oamenii care sunt rai in acest domeniu, nu o duc mult, isi pierd vietile plangandu-se despre cum nu este corect, fiindca se descurca atat de bine la munca.

Realizeaza ca tine de a fi bun. Este dificil sa faci politica de birou, fiindca trebuie sa-ti dai seama de diagrama Venn a ceea ce este dificil cu, si ceea la care te pricepi, si unde se intersecteaza aceste cicluri. Acest lucru inseamna ca vei avea nevoie de o multe de cunostinta despre puterea ta, si vei avea nevoie de o multime de inteligenta emotionala pentru a intelege cu ce se chinuie oamenii.

Dar apoi, este nevoie sa ajuti cu adevarat pe cineva. Acest lucru inseamna ca ai petrecut acel timp in plus pentru a cunoaste situatia altei persoane, trebuie sa petreci mai mult timp muncind sa ajuti acea persoana. Poate tine de a sta mai tarziu cu ei pentru a face ceva. Poate este sa negociezi cu cineva pentru ca nu sunt buni la negociat. Poate fi orice, dar iti ia timp sa ajuti pe cineva.

Pentru a-ti face timp in plus pentru a face acest lucru, trebuie sa fii dedicat in a ajuta acel om, incat trebuie sa iti faci munca ta in plus mai eficienta pentru a-ti face timp sa fii bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.