In ziua de astazi toate femeile isi doresc sa arate cat mai bine, sa fie cat mai frumoase si sa impresioneze prin modul in care arata. Chiar si atunci cand merg pana la magazin sau cand merg sa arunce gunoiul, femeile sunt extrem de atente pentru felul in care arata.

Am auzit foarte multe intrebari referitoare la regulile de stil si cum ar trebui sa se imbrace femeile pentru a fi cat mai frumoase si pentru a se imbraca cat mai stilate si elegante.

Femeile se tot intreaba cum ar trebui sa se asorteze mai ales ca in ultima vreme exista destul de multe zvonuri cum ca s-ar purta un anumit lucru sau cum ca moda s-a shcimbat deja spre deosebire de sezonul precedent.

Gandeste-ti tinuta pana in cele mai mici detalii. Este trist sa vezi o fata care poarta o pereche de pantofi in cu totul alt stil decat cel al tinutei, la care a mai si asortat o geanta care nu se potriveste deloc.
Cel mai indicat este sa ai mai putine articole si accesorii care sa se potriveasca unele cu altele decat mai multe piese vestimentare de diverse texturi si stiluri diferite.

Evita sa iti cumperi texturi pe care nu le poti combina intre ele. Alege combinatiile in stil costum, dar nu in versiunea clasica, desi costumul clasic ar trebui sa fie indispensabil garderobei oricarei femei. Dar ar trebui sa poti combina toate piesele vestimentare din garderoba ta.

Ei bine, sigur ca este importanta moda si ceea ce se poarta in anul si sezonul respectiv insa si mai important este modul de purtare al hainelor. Mai exact, hainele trebuie sa fie corespunzatoare marimii, culorii, varstei si mai ales prefintelor. Asadar, nu trebuie sa ne imbracam intr-un anumit mod pentru a arata bine ci va trebui sa facem astfel incat sa aratam cat mai bine si sa ne avantajeze cat mai mult tinuta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *