Chiar daca multi oameni au impresia ca a construi un website este o munca de oameni inteligenti si doar de cei priceputi pot trece peste o asemenea provocare, o sa va demonstrez in cateva cuvinte cum un om care stie doar sa scrie, sa citeasca si sa foloseasca CTRL+C/V poate sa isi realizeze propriul site.
Pentru inceput avem nevoie de un host gratis online pentru subdomenii, ne inregistram pe un asfel de site, in cazul nostru hi2.ro si apoi doar dam creeare subdomeniu. Trebuie sa alegeti un nume de subdomeniu cat mai atragator pentru public si de preferat unul care are legatura cu continutul site-ului dumneavoastra. Dupa aceea alegeti ca platforma instalata pe site sa fie WORDPRESS, creeati o scurta descriere si il incadrati in categoria corespunzatoare.
Urmatorul pas este sa intra pe site si sa ne logam ca si admin cu ajutorul datelor si link-ului primit pe email. Ca sa nu cautati ore intregi
prin platforma wordpress utilizam un tutorial care ne ajuta sa intelegem fiecare functie a acesteia. Acest lucru nu ar trebui sa dureze mai mult de 10 minute. Dupa care intra pe site-ul nostru si alegem pentru inceput tema preferata. Daca nu va plac cele free din care puteti alege, aveti posibilitatea de a intra pe google si de a downloada una dintre miile de teme gratuite, desi acest lucru implica un nivel de cunostinte putin mai ridicat pentru a urca tema pe host. Dar cum spuneam este un lucru usor de invatat si nu dureaza mai mult de 5 minute.
Dupa ce am ales tema pe placul nostru, trebuie sa alegem ce continut sa adaugam acestui site. De exemplu daca este un site de muzica, putem posta ultimele melodii aparute sau stiri din lumea artistilor. Intre timp trebuie sa alegem si daca articolele pe care le vom pune vor fi copiate de pe alte site-uri, cum spuneam in inceputul articolului, sau vom alege o cale mult mai benefica si aceea de a creea noi propriile articole pentru a fi site-ul cat mai bine privit de google. Avand in vedere ca este un subdomeniu, nu recomand sa investiti nimic in el decat daca credeti ca merita si aveti posinilitatea sa cumparati un domeniu si sa investiti frecvent, inainte de a scoate un castig lunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *