programare la salon in sibiu cu stailer

Cred că știm cu toții acele videouri Epic Fails de pe Youtube sau de pe rețelele de socializare din saloanele de beauty sau chiar de acasă. Unele mai amuzante decât altele, însă problema adevărată este că nu sunt trucate, sunt din viața reală ceea ce este destul de frustrant. Vrei să faci o schimbare, te gândești la un breton filat, iar rezultatul seamănă mai degrabă cu o greblă cu dinți lipsă. Te gândești să te vopsești acasă pentru că reduci costurile și în loc de un blond cu nuanțe argintii te alegi cu un portocaliu în dungi. Nu mai zic de o sprânceană una mai sus și alta mai jos care îți schimbă total fizionomia feței, de pari mereu morocănos și încruntat. Nici atunci când râzi cu poftă nu pare că e din toată inima.

Mai știți acele măști negre de scoaterea punctelor de pe față în care toată lumea le cumpăra pentru a avea un ten perfect? Ten perfect nu înseamnă însă să rămâi fără primul strat de piele de pe față. Și asta pentru că ai cumpărat acea mască ce era cu mult mai ieftină decât cea originală.

Nici saloanele de beauty care folosesc produse cumpărate la jumătate de preț nu stau prea bine la acest capitol. Astfel de experiențe, pe cât sunt de amuzante pe atât de traumatizante, prin care multe persoane au trecut la un moment dat.

Stailer te scapă de epic fails

Tocmai de aceea, calitatea va face întotdeauna diferența. Dacă tocmai ți-ai ciopârțit bretonul și ai un eveniment important în acest weekend, intră repede pe Stailer și vezi o lista completa cu frizeriile din Sibiu, de unde poți alege să mergi să îți repari look-ul.

De ce Stailer? Pentru că este una dintre cele mai rapide și eficiente metode de a găsi un salon cu stiliști profesioniști care să repare ceea ce tu ai stricat. O platformă online unde te poți programa în mai puțin de 5 minute la orice salon de beauty din orașul tău. Întotdeauna va fi de mare ajutor în aceste situații neprevăzute.

Platforma a ajuns pe buzele multor persoane și asta pentru că beneficiile pe care le oferă sunt interesante și totodată ofertante. Deși a fost lansată anul trecut prima dată în Cluj Napoca, veștile despre beneficiile pe care le oferă au ajuns în toată țara, iar publicul larg a cerut ca această platformă să ajungă și în orașul lor. Fapt pentru care acum activează și în Iași, Timișoara, București, Oradea, Brașov, Constanța și Sibiu.

Veștile că până la finalul anului Stailer va apărea în toate colțurile țării circulă la fel de repede, iar oamenii sunt nerăbdători să o utilizeze.

Regăsim pe această platformă servicii precum manichiura pentru barbati in Sibiu, tuns, vopsit, masaje de relaxare, tratamente faciale și multe altele. Însă, Stailer nu face diferențe și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, în egală măsură. Serviciile sunt multe, iar ca și costuri, programarea cu Stailer la orice salon este 100% gratuită.

Descoperă și tu comunitatea Stailer dacă ești din aceste orașe și fă ca acele momente de epic fails să devină de domeniul trecutului. Mai multe detalii pe stailer.ro.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *