factori negativi masina spalat

Fara doar si poate, fiecare aparat si aparatura electrocasnica din casa ta poate fi deteriorata la un moment dat, si de vina nu este nimeni altcineva decat chiar tu si cei care va folositi de aceste electrocasnice. Fermoarele hainelor, sarmele si carligele de la sutiene, apa prea rece sau monedele uitate in buzunarele hainelor-cu toatele pot cauza daune masinii tale de spalat si daca nu vei avea grija de ea asa cum se cuvine, cu siguranta ca nu iti va mai rezista pentru prea mult timp.

Imbracamintea umeda

Daca vei lasa imbracaminte umeda in masina ta de spalat pentru prea mult timp dupa ce a fost spalata, aceasta poate cauza mirosuri urate in interiorul masinii si va da ocazia cea mai buna mucegaiului sa se raspandeasca. Acest lucru poate fi prevenit prin indepartarea incarcaturilor de haine imediat dupa ce au fost spalate. Daca nu poti sa le pui la uscat atat de repede pe cat ar trebui, aseaza-e macar intr-un cos de rufe pana cand vei avea timp suficient pentru a le pune in uscator.

Prea mult detergent

A pune prea mult detergent in masina ta de spalat inainte de o spalare iti poate provoca deteriorarea hainelor si a masinii de spalat de asemenea. Poate dauna mai ales ochiului de geam al masinii de spalat. Citeste mai bine ghidul de utilizare al masinii tale de spalat pentru a descoperi cat de mult detergent este cel mai bun pentru o spalare in cadrul acesteia. De asemenea, indeparteaza-te de folosirea detergentilor pentru vase in cazul masinii de spalat. Acestia nu sunt desemnati pentru acest tip de masina si pot provoca daune si mai serioase chiar.

Prea multa electricitate

Masinile de spalat pot fi serios deteriorate de o crestere drastica a electricitatii. Fulgerele si caderile de tensiune pot cauza daune circuitelor si pot chiar topi componentele masinii tale de spalat. Acest lucru poate fi prevenit prin asigurarea ideii ca sistemul electric este inpamantat si prin instalarea de protectori de tensiune. De asemenea, a scoate din priza masina de spalat atunci cand nu este in functiune poate fi foarte de ajutor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *