In zilele noastre, suntem aproape dominati de tehnologie. Lasand la o parte superstitiile cu 666, cu buletinul biometric si alte prostii de genul, tehnologia in viata noastra este foarte importanta. Astazi descoperim doar cateva din motivele pentru care tehnologia despre care vorbim are un asa mare aport benefica asupra traiului nostru.

In primul rand, traim in secolul vitezei si fara tehnologie, ar fi ca si cum am incerca sa sapam un sant cu mana cand avem un excavator personal. Da, e grosolana comparatia insa personal, cred ca exprima cel mai bine aceasta idee. Tehnologia e la indemana oricui si oricine refuza sa o foloseasca, e la fel ca in exemplul de mai sus. Avem nevoie de ea pentru a putea tine pasul cu lumea.

Tehnologia ne ajuta sa devenim persoane mai inteligente. Poate ca acum multi ani, cunostintele reprezentau mult mai putin decat reprezinta astazi. Un mare minus era faptul ca accesul la ele era destul de greu de realizat. Astazi, odata cu tehnologia, toata lumea are acces la o multime de informatii despre lumea in care traieste.

Tehnologia, nu in ultimul rand, ne ajuta sa castigam mai mult. CAceeasi oameni cu aceleasi posibilitati, pot castiga la un moment dat mult mai mult decat persoane identice cu ei care nu au tehnologia la indemana.

Tehnologia este capabila sa automatizeze o multime de procese. In viata pe care o traim, suntem limitati de timp si tehnologia, exact asta vine sa ofere. Vine sa ne ofere timp pretios, timp pe care il castigam si care la un moment dat inseamna castiguri mai multe.

La un moment dat, e ca si cum ai lucra cu inca alti 2-3 oameni ai tai, oameni care fac ce tu nu apuci sa faci si marele plus este ca toate castigurile lor, sunt ale tale. Asta poate face orice piesa de tehnologie folosita corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *